Големината на градите Правилен-нема! Зависи,секој градник е различен,може да пишува 75,а треба да е 70 или 80.Кога ке си купуваш ке си видиш кој ке ти биде најдобар.Не се сите градници исти,затоа не се мисли толку.
Големината на градите Градите не слабеат, може само да ти се зацврстат. Како што се затегнува кожата и мускулите така ќе ти се подигнат и затегнат од сите страни, затоа може да мислите дека слабеат градите ама работата е што само се затегнуваат, а се слабее тој дел таму така што се топат мастите па ако од страна сте имале салце и мевце ќе се изгуби, таму на тој дел под пазувите накај градите мислам.
Големината на градите Во принцип сум задоволна, имам онака гради . Не се сега ептен големи, но може да се каже дека се малку поголеми . Но многупати мечтааам за помали гради, не знам мене некако поубаво ми изгледат. Повеќето се чудат кога ќе им го кажам ова ама стварно сакам .
Големината на градите Имам едно прашање. Цел месец ке држам диета,цел месец ништо нема да јадам и дали тогаш ке ми се намали големината на градите?? Ако да стварно ке се разочарам бидејки имам големи гради,па не би сакала да ми бидат мали.
Големината на градите Така може да ти спласнат само и да ти се опуштат и развлечат, ти фактички ќе се стопиш цела ако не ајдеш ништо и мускулатурата ќе ја ослабнеш, нема да имаш цврсто тело па ни гради. Не е здраво до толку да не јадеш и да го истоштуваш организмот. Намали си нездравата исхрана само и вежбај нешто, џогирај, вози точак или пушти си на јутуб вежби какви што ти одговараат. Не се форсирај за еден месец да постигнеш незнам какви резултати, убаво тело се гради постепено, прво топење на мастите па после обликување на мускулите. А така градите ќе ти добијат на цврстина и убав облик, како и целото тело.
Големината на градите Си ги сакам градите зошто со нив имам убаво , поплнето деколте но за спиење на стомак се неподносливи ....
Големината на градите Задоволна сум од големината, но во последно време се некако чудни. Приметив како да се некако омекнати, смалени, не знам зошто. Да сум ослабена , не сум. Од секогаш сум држела иста тежина, со кило две помалку или повеќе, немало некоја разлика. Што мислите од што може да е така.. дајте некој совет за зацврстување... ми е страв да не ми се појават стрии
Големината на градите маааааааааали ми се.воопшто не ги сакам.за мојата возраст се премногу мали.стварно не е фер ова.
Големината на градите Моите гради ни се многу големи ни се многу мали, таман на средината. Дечко ми е задоволен, а што е најважно и јас сум си задоволна со нив ниту сакам поголеми ниту помали супер се вака
Големината на градите Па, прилично сум задоволна! Во почетокот на пубертетот кога сите другарка има со што да се пофалат, јас бев рамна даска. Стомакот ми беше поголем од градите. Кои ги немав. И потоа тој период бев покрупна и немав буквално ништо, и потоа конечно почнаа да растат. Но не се ни чудам, согласно со фактот дека прв пат добив менструација во осмо одделение. Почнав од број 70 мислам и сега си стигнав до 95. Машала На моменти мислам дека ми се големи во споредба со градбата, но во идеална комбинација сум презадоволна, како и во бикини Моментално сум во фаза на слабеење, но не гледам некоја разлика, освен како што пишала една од девојките погоре-се зацврстуваат и оформуваат.
Големината на градите Прочитав за нова метода за зголемување , па ако знае некој нешто повеќе нека каже. Сте слушнале ли од некоја што го пробала ова дали има резултати и некои негативни ефекти? Вакуумско зголемување на гради Жените што сакаат да ги зголемат своите гради имаат и поприфатлива варијанта за остварување на својата цел наместо оперативната хирургија - уред со две куполи, кој со помош на вшмукување го поттикнува растот на клетките во градите. Како функционира? По поставувањето над секоја дојка, пластичните конуси од системот се поврзуваат на машина што го извлекува воздухот од куполите и го влече кон себе градното ткиво. Покрај избегнувањето на болката и хируршките компликации, новиот метод за зголемување на градите е и многу поевтин од имплантите. Инаку за ова дознав зашто го имаат ставено како понуда на страна за попусти и прилично е ефтино, ама мн сум скептик.
Големината на градите Не сакам ни мали, ниту пак млекари да ми бидат. Средно накај големнки и цврсти и топчести. Такви и ми се и си ги сакам
Големината на градите Ајде сите фатете се за правосмукалката и may the growing begin!!! (.)(.) Он топик- мали се, не премногу мали, ама 75-80 Б. Зависи од градник до градник. Дали сакам поголеми? -Можеби уште само еден број. Но сега и тоа е лесно бидејки постои правосмукалкааааааааааааа.