Големината на градите Носам 85Е, и задоволна сум од цврстината и се... ама тешко е да се најде бројче девојки, а богами и грбот боли понекогаш Се изнадавав пари за градници (Неможе да се најде ефтин со моето бројче)
Големината на градите ако има категорија хххххл тогаш јас ке спаднам во оваа категорија едвај прслук си наогам у пм
Големината на градите Сакајте се себеси, жената не ја прават градите. Ако не силиконот денес е повеќе од достапен
Големината на градите Јас моментално сум измеѓу 75-Б и 80-Б. Изгледа сум качила некое кило (дај Боже!), па 75-ката ми е претесен, а 80-ката голем. И не се разбирам баш од бројкиве, ама нема нешто измеѓу, нели? Или пак, да не треба да земам 75-Ц корпа, ама си мислам дека (пре)голема ќе ми биде. Нејсе, не ме бидува - не ги баратам бројкиве.
Големината на градите Какви се такви се, ќе излажам ако речам дека не би сакала поголеми. Ама пак од друга страна си се тешам дека гледам колку им се зголемуваат градите на жените по бременоста.Што значи утре моите би ми биле таман, а не до пупак.
Големината на градите Јас имам мн. големи гради за мои години. Најголеми во одделението и си ги мразам. Па неможам да си купам костум за капење!
Големината на градите Јас сакам помали гради. Неможам на раат костим за капење да си купам или блуза да си облечам! Како да ги намалам, нејќам толкави ?
Големината на градите Немам големи гради.Порано сакав поголеми да имам но кога подразмислив сфатив дека поубаво мали гради да имам.Помали гради помали проблеми нормално.Во фамилија генетски скоро сите имаат големи гради ама затоа пак сите се жалат од нешто.А јас единствена сум во семејството што има мали гради и сметам дека ми е убаво вака.Не сакам да сменам ништо.
Големината на градите Не да се фалам ама имам многу убави гради со перфектна големина 85 - 90 ц барем јас така си сметам но да постои и кај мене проблемот со бирање на костум за капење и најмногу со се нервирам кога ке ми се допадне маичка но не ми прилега на градите ... Но сепак подобро вакви проблеми отколку да немам гради .. ггг
Големината на градите Поубаво мали оотколку големи.. ич несакам големи .. задоволна си сум со големината за мој години.