Големината на градите презадоволна сум ни многу големи, ни многу мали... и баш имаат крената форма како што сакам,а не паднати.
Големината на градите Мислам дека големи гради не треба да значи и убави..често пати многумина поимот УБАВИ ГРАДИ го поистоветуваат што и големи...што ако имаш гради а да ти се виснати , надолу...мене тоа воопшто не ми се допаѓа..под убави гради исклучиво подразбирам убава складна форма на градите, може и мали гради со добар облик да изгледаат прекрасно...
Големината на градите Сакам совет од вас. Имам големи гради (не се многу големи за да не можам број да најдам ) но имам проблем со бројот на градникот, никако не можам број да си погодам... значи дома имам секакви и пак никој не ми стојат како што треба.. некоја има ваков проблем или само јас сум?
Големината на градите Јас моите гради си ги мразам, неможам да си ги гледам во огледало и многу ми е срам од нив.Не велам дека ми ги гледаат сите, ама јас кога се гледам се чуствувам глупаво.Со прслук ај добри се ама кога го нема не се ни мали ни големи, брадавиците ми се големи и ми го кварат изгледот.
Големината на градите Многу е лошо кога се мразиш себеси или мразиш нешто на себе...Тоа ти влијае негативно на се во животот. А што да кажат некои мажи што имаат 9 цм пенис, да се самоубијат? Наместо да се замараш за такви работи, замарај се за здравје, или како да бидеш подобра личност, како да научиш нешто ново во животот, како да создадеш некоја вредност во животот и заработиш пари. А за изгледот прифати се каква што си и биди задоволна. Искрено јас сакам нормални гради, меѓутоа не би ми сметале ни помали, ни поголеми. А за брадавиците....На пример ако ти ми се допаѓаш, воопшто нема да ми биде грижа дали ти биле мали или големи брадавиците
Големината на градите Исто и ја имам големи гради, но носам скапи градници од LISCA, NBB, само тие ми стојат како што треба а оние поефтини што се, не ми се удобни ми ги грдат градиве . така да мој совет да си купиш малце поскапи, ем ке ти стојат како што треба ама и ке ги носиш подолго време затоа што се квалитетни.
Големината на градите Големки си се И да, задоволна сум секако бидејќи Спојлер ми се цврсти, а не виснати
Големината на градите Pа не ми се големи градите, кога бев подебела имав поголеми, сега ми се намалени. Nо сепак сум задоволна, не сакам да имам големи гради
Големината на градите немам големи гради, т.е средни ми с (ми викаат дека ми се мали) ама јас сепак мислам дека помали поубаво
Големината на градите Некои градниците ги носат за да им ги подигнат градите, а некои ги носат за украс. Баш како мене. Мали ми е ама не ми е криво. Како што кажа Јуле, какви се такви се, мои се