Големината на градите Со ова се уверив дека ако нешто многу,многу сакаш,ќе ти се исполни. Кога сеуште одев во основно училиште,момчињата со „здивени пубертетлиски хормони’’ ме задеваа дека бев слабичка и гледајќи според моето тело,градите ми изгледаа како лубеници. Многу се нервирав,ги криев со дуксери,широки маици. И одеднаш,почнав да растам,а градите престанаа да ми се развиваат. Тогаш бев пресреќна,но кога почнав во средно,кога созреав и кога се развив,гледајќи според новото тело,градите ми беа многу малечки. Од што многу сакав,плачев за да ми пораснат,и за чудо,ми се развија. Сега ми се,фала богу,нормални
Големината на градите Иста приказна. Не само костим за капење, туку мене ми е проблем и наоѓање убав градник. Носам 85ка и не е дека таа големина не може да се најде и на пазарче, ама тешко дека таквите градници ќе ги издржат моиве гради За брзо време се разлабуваат, па морам секогаш да си купувам од Лиска. Тие досега се покажале како најдобри. Понекогаш многу се нервирам што имам малку поголеми гради, еднаш дури не можев да си најдам соодветен број на мантил. Ракавите точни, ама кај градите пука. Поголем број кај градите точен, ама ракавите висат Среќа имам цврсти, убаво обликувани гради, можеби затоа што уште од пубертетот почнав со вежбање, па тоа влијаеше.
Големината на градите Таман ми се градиве и си ги сакам Беа помали ама сега самите пораснаа незнам зошто а не се поправив.
големина на гради Имам 13 и пол год. а моите гради сеуште не растат. Ќе ве молам да ми дадете некој совет! Благодарам однапред
Големината на градите Прилично малечки, мада во последно време забележувам дека малце по малце растат. Сепак јас си ја почитувам изјавата на Камерон Дијаз дека совршените гради треба да ги собира во чаша за шампањ (дека ми се мали не за друго )
Не најдов тема за ова, па морам овде да прашам. Што правите кога морате да носите фустан со гол грб т.е. кога не можеш да носиш градник? Како да не ти се познаваат брадавиците?
Дечки ја имам еден проблем па сакав да видам и ваше мислење. Имам 20 години и имам мали гради ама често на некоја од нив брадавицата ќе ми се вовлече на внатре. па ме интересира дали некој го има сличниот проблем и што мислите.. бакнежи
Имаш посебни градници без прерамки. Јас на пример имам еден градник, значи нај обичен материјал, нормално со корпи и од страна има лепенки, т.е во делот што му доаѓа под пазувите така да е совршен за гол грб. Исто така имам сретнато градници што имаат само корпи ама пластични и се прилепуваат за градите. Овие би требало да ги има во секоја продавница за долна облека. А ако ти треба баш за брадавици имаш вакви: Се лепат на брадавиците и ништо не се познава. Само не сум ги сретнала никаде во Македонија, ако толку ти требаат побарај да ти купи пријателка во странство ако имаш. зошто 100% има во другите земји.
незнаев каде другде па пишам па еве овде, за мои години имам многу мали гради ( уште беби дол носам ) и во послендо време нешто чудно се случува со брадавиците,црвени ми се многу и на врвот има како бели кожички се лупат и кога ќе се чепнам малце боли, а сум слушнала дека кога ќе излезат тие бели кожички од брадавицата градата ќе престанела да расте што мислиоте вие за ова ??
не би сакала да те плашам но ова го прочитав скоро на фемина „Ако знаев дека вовлечена брадавица е знак за рак на дојка, ќе одев да се проверам порано. Секогаш се прашувам дали ракот ќе беше во друг стадиум ако го сторев тоа“ – рекла таа. Нејзиниот совет до жените е: „Бидете информирани, учете за своето тело, научете кои се знаците на рак на дојка.“