Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Женски гради

Дискусија во 'Тело' започната од blond, 14 декември 2010.

1. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Јас имам едно прашање...
    Имам мали гради, и тоа доста мали.. е сега, брадавиците ми се нормални, меѓутоа тоа околу ( незнам како се вика) ми е мало.. Знам дека тој круг ете така ќе го наречам обично е поголем, ама кај мене е многу мал. Дали тоа е затоа што ми се мали градите па не се проширило и тоа, или можеби е нешто друго? Дали некој има ист ваков проблем? Незнам за што се работи :?:

2. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    Да не се повторувам, истиот проблем и кај мене. Имам големи гради а тесен грб и половина и многу тешко да си погодам градник. Сите ми се стеснети во грбот. Најзадоволна сум од Лиска, H&M последниот, балконет модел си го купив но широк ми е во грбот, пак треба да шијам :^)

3. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Прочитав некаде дека ако сакате цврсти гради не требало градник да се носи... По мое искуство нема врска... За дома и вежбање носам спортски градник, и покрај вежбите за гради , мислам дека тој има голема улога во цврстината на градите кај мене. Претходно обичен носев секаде и секогаш, освен на спиење, ама со спортскиот градите ми добија на цврстина и убава форма... Мое искуство и логика.

4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    си ги сакам градите средна големина ми се подигнати од вежбањето цврсти и без градник мозам да се пофалам со убаво деколте :$

На popeye му/ѝ се допаѓа ова.
  5. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    би сакала тело како оваа каталина има гради невидени а за задникот па да не збориме
    п.с носам градник бр 80 тежина 62 и висина 168 мислите дека тоа е нормална големина?

Прикачени фајлови:

• download.jpg
      download.jpg
      Големина на фајлот:
      8,3 KB
      Прегледи:
      492
    • download (1).jpg
      download (1).jpg
      Големина на фајлот:
      9,3 KB
      Прегледи:
      491
  6. KocevaV

KocevaV Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    јас у градите сум катастрофа.. xD Носам 75/80 оти иам поширок грб и поголем (доста голем) задник. Со килажата сум исто така катастрофа 59 кила 168 цм висока

7. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.426
    Допаѓања:
    13.441
    На моја најголема тежина од 65 кила, и висина од 168см, носев прслук 95ка. Корпите ми беа таман, ама широк во обемот. Никогаш не отидов да си земам некој скап прслук зошто не ми се даваат 1000 и кусур денари за тоа. Пред две години, на најслабата моја тежина од 52 кила, си земав прслук 36 Б. Ми беше таман 1 месец и после се здебелив :D Обемот на градниот кош не ми е сменет, зошто тежината си ја носам во градите и задникот. Значи реално моментално сум големина 36 со корпа Ц. За прслуци се снаогам, ама бидејки многу брзо ми пораснаа градите, многу брзо и ја изгубија борбата со гравитацијата :lol: и сега не се замарам... :) си купувам прслуци 85-90 за да не ми е широк, малку ми преливаат градите понекогаш, ама не е страшно :)

8. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    5.888
    сте користеле ли од оние кремови од авон..орифлеим...за подигање на гради и зацврстување..и дали имало ефект?

9. kiki80

kiki80 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    Никакви кремови не ти вршат работа, џабе ке фрлиш пари, почни да правиш вежби наменети за зацврстување на гради и туширај се наименично со топла =ладна вода

10. solnishko

solnishko Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    73
    Имав големи гради, но откако ослабев ми се намалија малку.. сега носам 75/80..
    Секогаш имам проблем со купување на градник, бидејќи имам тесен грб и ме нервира тоа што многу ретко може да се најде градник без полнежи |( И не си ги сакам градите бидејќи не ми се цврсти :(
    некои предлог вежби, за побрзо зацврстување на градите? :)

На Tina2017 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Склекови со широк фат и вежби со тегчиња (лежиш на грб) :).

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.100
    Супер препорака. :)

Знам една другарка (тврдеше дека е ефикасно) и таа правеше нешто како склекови, но стоечки држејќи се за маса, не знам како се вика тоа (имаа висока маса во ходник која немаше некоја конкретна примена :D ). Taa се плашеше да прави “лежечки склекови“ :D затоа што зглобовите на рацете и` беа чувствителни па се плашеше да не се повреди.

Mе интересира, има ли некој „безбеден“ начин при правење на склекови да се избегне преголем притисок врз зглобовите на рацете? :)

13. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Нозете место на прсти ќе ги наслониш на коленици, така е многу помал отпорот и е полесно за зглобовите :).

На karenin и tessie им се допаѓа ова.
  14. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    5.888
    Сега баш разгледував слики од женски гради...некоја од вас да ми прати линк или нешто слично за типовите гради (лубеници,круши,цреши-да му се пријаде на човек овошје) .... Со опис за облиците :lol:

15. girlonfire

girlonfire Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    62
    Јас имам големи гради но имам стрии на нив ве молам некој предлог за отстранување на стриите

На Tina2017 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ја користел ли некој кремата за гради од Авон, за обликување?

17. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    јас имам мали гради има ли некоја храна или вежба за да ги зголемам градите,а јадам се значи не е од тоа

18. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.967
    Допаѓања:
    81.300
    Малите гради не се од нејадење. :^)
    Генетика, или имаш или немаш големи.

На barbyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    ^ Доколку била на некаква диета храната има влијаение врз градите. Прво дел од телото кој ми ослаби беа градите.

20. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.967
    Допаѓања:
    81.300
    Ама само им се губи обемот, т.е. олабавуваат и вие мислите дека слабеат а всушност нема врска.
    Со качување килажа „растат“ - сигурно не поради естрогенот, ами најверојатно салце и таквимити работи.