За веродостојно да се каже какви гради ни се допаѓаат треба да испраќаме гради без прслуче бидејќи прслукот прави чуда Спојлер ама тоа би било малку превише . Еве вакви од прилика!
Искрено ми завидувааат на градите... Имам најголеми у мојот клас.... Си ги сакам не се срамам од нив ....
Јас имам така малку поголемки, не мислам на оние до колена, туку мааалку повеќе од доволно. И си ги сакам Кога би можела да бирам, би сакала да имам како на Ријана или Бијонсе... убави им се и на двете, природни, средно големи, слатки...ај, се унесов.
Големината на градите Дали сте задоволни со големината на вашите гради ? Дали сметате дека ви се премногу мали или премногу големи и како се справувате со тоа ?
Големината на градите Па вака јас сметам дека спаѓаат во категоријата поголеми и не ги сакам, што знам сакам помали гради ама дечко ми вика тамам се. Што да се прави пусти машки мерак за ци*ка, да се наполни рака.
Големината на градите Како се справувате со тоа? Не гледам на тоа што имам мали гради како кон проблем. Растот не е на одмет, но јас сепак не би да ги менувам.
Големината на градите Како Сефора .. Супер ми се , нема да жалам ако не ми пораснат . Сакам да кажам таман ми се
Големината на градите Мислам дека ми се таман, многу си ги сакам, ама и да пораснат уште малку не би било на одмет. Сепак задоволна сум со големината, ни многу големи ни многу мали. Златна средина.
Големината на градите Не се големи ама па не се ни многу мали. Како и да е, јас сум задоволна од моменталната големина и од обликот. Малку поголеми не би ми пречеле, но задоволна сум од состојбава
Големината на градите Јас моите ќе ги ставам во гупата на големи гради и воопшто не ми сметаат со гордост си ги носам само имам проблем со купување на градници и купаќи па морам се во Лиска да купувам!!!
Големината на градите Па спаѓаат во категорија на мали гради, и до пред некоја година, се чуствував не убаво поради тоа. Со тек на врема сфатив кои пак се предностите(Нтали од Тркало на среќата и др манекенки кои имаат помали гради изгледаат по спастрено во тесни фустани, според мене), на малите гради и сега се чуствувам многу поубаво во своја кажа. Сепак имам убав задник со тоа надохнадувам Сепак колку си поголем толку повеќе сфаќаш дека на паметните машки му се поважен карактерот отколку изгледот односно големината на атрибутите, кај една жена.
Големината на градите Не постои соодветна големина на гради за соодветна возраст, но ако постои, тогаш дефинитвно заостанувам зад девојките на моја возраст :/ Сакам поголеми.