преголеми гради никогаш не ме привлекувале..повеќе сум за средни.....како и да е..тие се еден битен детаљ од женското тело..со кој што ако машкото знае како да раководи...може да го донесе девојчето до лудило..
Не знам дали прашањето е адекватно за оваа тема, али не најдов ни една друга па ќе си прашам тука. Девојки имам 16 години и имам гради ама малечки ми се, тераат накај средни.Е сеа, почнаа во последно да ме болат.Порано ме болеа само пред циклус и за време на циклус, сеа константно.Пример порано сум вежбала со обичен градник и не ми било ништо сеа коа рипам ме болат.Што би можело да биде?
нз во која тема да го сметам прашањево бидејки има повеќе вакви теми и се решив за тука Јас имам 21 год , пред тоа имав да речам средни гради , но во последнава година градите ми растат како луди и се мн тешки и под нив почна да ми се појавува како црвена линија , избегавам да носам мн мн прслук бидејки ме болат кога носам ...дури сите што ме знаат ми велат еј ти силикони ли стави ме чуди само линијата дали е од што се тешки ?
Епа многу јадеш чоколади и затоа ти станале големи. Спортувај, трчај, вози ролери по кеј и ќе ти ослабат можеби.
Здраво.Имам 14 години. Градите ми се помали од другарките,но тоа не ми е проблем,туку мислам дека имаат чудна форма,не ми се заоблени туку како конуси некако хахаха. Ме интересира дали кога ќе завршам со пубертетот е можно да им се смени формата?
Имам бујни гради, 95 носам. Најомилен дел ми се од телото но имам проблем кога купувам градници. Кога и да облечам нешто разголено добивам комплимент од другарки. Во основно се срамев од нив бидејќи ми беа големи но во средно кога појдов си ги засакав бидејќи гледав другарки како плачат за поголеми гради. Исто така и дечкоми ги сака мноооогу. Лицето не си го негувам колку нив што ги негувам, абе многу си ги сакам..
Кој има пирамидести, нека дигне два прста у вис! Иначе имам средни.. Идеални би се 75B, али зависи некад носам и 85B. А, инаку имам околу 50 кг, така да таман ми се
Незнам дали прашањето ми е за тука, но не пронајдов соодветна тема.. Имам мали гради, и ми се виснати и многу меки.. Како да ги зацврстам и подигнам? Нормално е да ми се толку меки или?
Феминкии кажете некој домашен рецепт за зголемување на градите, нешто предложетее, благодарам однапред
Имам доста големи. Се мислам што ќе правам кога ќе бидам бремена. Сепак многу си ги сакам иако со нив доаѓаат и многу проблеми..
Имам големи гради. Носам градник број 85Ц или 90. Зависи од моделот. Заради големината ретко купувам градници со пуш ап ефект. Додека мажи плачат за жени со големи гради, мојов сака да ми се помали.
Немам пробано,ама ова се чисти глупости.Толку да се зголемат градите,нема шанси.Поголеми гради само со импланти,друго ништо.