Драги девојки, какви креми смеам да употребувам за хидратација на градите и брадавиците? Дали е ок бекутан? Фала однапред
Zdr bi sakala da ve prasam ima prilicno golemi gradi no sakam da gi zgolemam uste malku dali pomagaat prirodnite kremi ili se samo lazi pari dokolku ima nekoj iskustvo neka mi pise vi blagodaram
Не, во никој случај. Па зарем би ставал некој силикони или масно ткиво ако може со креми магично да се зголемат.
Здраво девојки ве молам за совет речиси месец градите ми се отечени тврди и болни на допир првично мислев дека е од пмс меѓутоа ми помина циклусот и се уште остана исто што би можело да биде
Здраво градите ми отекоа, и ареолите на десната града ме пецкаат и имаат ситни брунчиња,а пред 3-4дена имав жолта и густа ,,смесаа,, не беше течно ... дали да ставам некаков крем? или?
Еден тест за бременост да си направиш или да провериш хормони. Креми нема да помогнат за лачењето. Ако е хормонски само терапија ќе помогне.
Здраво ме интересира дали има нешто со што се зацврстуваат гради не мислам на креми туку некои третмани или не знам што некако ми се виснати сега откако доев? Чисто ме интересира не дека ми кој знае колку смета па и не дум во план да правам ама ме интересира. Фала однапред
здраво , доев 1 месец и со пумпа се измолзував имав убави гради но поске доење да напоменам не дојам веќе 4 месеци едната брадавица т.е левата ми е внатре ,хелппп
Девојки, не знам дали е за тука темава, ако не е преместете. Оние што имате големи гради, Вас ве прашувамИмам малечки гради, гинекологот ми кажа дека тек ќе растеле. Прашањето ми е кога Ви растеа, освен во градите, имавте ли болки на друго место? На пример под гради, долниот дел на грбот, над гради.....
Кај секој е различно. Не знам за какви болки зборуваш и со колкав интензитет. Ако те боли многу, оди на лекар.