Големината на градите Имам поголемки гради и сум задоволна од големината, формата, цврстината! Морам да се пофалам дека секогаш добивам комплименти за добро деколте кое често го носам ... и да сум си искрена си ги сакам градите, а богами и дечко ми ми ги сака многу ! Единствено наидувам на проблем кога купувам костим за капење, бидејќи ми е потребен поголем горен дел а помал долен дел! Е тогаш многу се нервирам, но се справувам некако со проблемот така што или го стеснувам долниот дел или барам купачи со долен дел кој се врзува по страните! Засега сум задоволна од своите гради, се надевам нема многу да ми се расипат со текот на годините
Големината на градите Мали дефинитивно не се, гооолеми исто не се, средни накај големи ајде. Тачно дланка полни. Си ги сакам многу, пропорционални ми се со телото, со или без прслук стојат ко шо треба. Не би сакала поголеми, оптималната величина ми е ова плус не сакам да ме среди гравитација за некоја година. Убај се за глеање и све тоа, ама изгледот е преценет. И не мислам дека се замена за немање задник или па обратно. Шо праиме тие шо ги имаат и двете, а немаат во умот... Бадијала.
Големината на градите лелее моите се малечки мајка природа ич не ме надарила... и ко за беља од мајка ми нишо не сум наследила... ко да не сме мајка и ќерка... барем маааалку да се фатело кај мене :\ едно врмее многу ми влијаеја на самодовербата али како што растеш се соочуваш со реалноста па сеа шо е тука е колкави се толкави се, не е се во тоа
Големината на градите Моите се преголеми, имам проблеми со грбот ради нив.. Сакам да си направам операција да ги смалам, иако убаво изгледа деколтето но веќе поцнуваат и во спиењето да ми сметаат...кога би избирала, би избрала мали...
Големината на градите Јади семки од лен сабајле и навечер по 1 лажичка, 100% помага а 30 денари се највеќе да купиш на Виталиа
Големината на градите Градите ми се мали и задоволна сум со нив. Како што сум цело мало уште да имав големи гради ќе бев ужасна, вака таман ми се. Кога сакам деколте да покажам облекувам градник со потпунки, иако претежно носам без.
Големината на градите Порано ми беа поголеми,ама сега кога подослабнав ми се намалија,инаку мали ми се,ама не онака ептен,еве како оваа што ми е на аватар
Големината на градите Градите си ги сметам за најдобриот дел од телото. Не се воопшто мали, ама не си ни преголеми. Не би ги менувала за ништо
Големината на градите Градите и задникот, според мене, а и најблиските, ми се најдобрите делови од телото Честопати добивам пофалби за деколтето. Не ми се преголеми, но не ми се ниту мали, значи сочни Порано се срамев од нив, ама сега горда сум и благодарна на мајка природа
Големината на градите епаа си ги сакам...пред некоја година ги мразев зш осеќав дека ми се големи и ме гушат...али сега си ги сакам пошо не секој може да има вакви како моиве и сеа некој ми ги дал, јас да ги фрлам ? ее не така
Големината на градите Kaде можат да се најдат тие прочуени семки од лен и цена ако знаете одприлика !? Намислив да пробам, па што биде биде..нема да има штета од семкиве ваљда
Големината на градите Јас имам прилично средни, 80ка градник, па кој како ги категоризира, сепак е индивидуално, ама јас сакам скрос рамни гради... а вака, дечко ми има полни раце работа... Него ептен му се допагаат, ама мене не, незнам незгодно ми е, посебно на плажа кога одам, ужас, не носам одголени купачи нешто, ама абе кога ми збори некое машко, постојано во деколте ми гледа Аххх... Ама мајка природа што да се праи...
Големината на градите Моите се таман за мојата контрукција. И си ги сакам, иначе носам 85 градник Така да пуне реке посла
Големината на градите ^^80ка јас не би го сместувала воопшто во големи гради, напротив во средни накај мали Јас носам 80 додуше може и 75 коа како. И задоволна сум. Никогаш, ама баш никогаш не сум посакала да имам големи гради, супер ми е вака, задоволна сум си, ниедно деколте не ми изгледа ни нападно ни вулгарно ни сакам да истакнувам гради и то е то. Е сега дечкото би сакал и 10 броја да ми пораснат, ама толку му е среќата. Нека е среќен што сепак имам задник солиден
Големината на градите Имам многу мали гради и сакам да ми се поголеми,воопшто не си ги сакам А додека за задник доста ме надарил Бог Постојано си добивам комплименти на сметка за мојот задник
Големината на градите Јас имам гоооолеми гради.иако сите ми ги фалат и градите и заднико(особено дечко ми ) ,на моменти неќам да имам такви гради пошо тешко наоѓам градник,коа трчам ми сметаат.. али ипак си ги сакамм ххх