Големината на градите Големи ми се градите и убаво оформени, но има голема разлика помеѓу левата и десната Десната е поголема... Би сакала барем уште малку левата да потпорасне за да не се познава толку...
Големината на градите Имам средни гради, повеќе би рекла мали! Носам 75ка градник. Ми одговараат на конструкцијата на телото ама сепак сакам поголеми (или големи, зошто да не?! ) Убава форма имаат, немора да си ги барам под мишката топчести ми се како дињи ама да се разбереме, малечки дињи!
Големината на градите Моите гради се малку поголеми за моја возраст..но ќе се справувам што друго да правам ахха
Големината на градите 75 Па и тој до скоро ми беше голем Многу ослабев,и пуф-градите ми ги снема..не оти беа којзнае што,ама судејќи по мама и нејзните 2 сестри изгледа во животот највеќе до 80ка ќе стигнам
Големината на градите 95 носам па вие пресудете хаха, имам гради да, но ме нервира што не ми се како селикони кренати, туку малку ми висат надоле, ама тоа е тоа, тежината си го праве своетоо
Големината на градите Имам мали гради но ми викаат дека имам манкенско тело и дека супер ми "стојат " hahaahah xD
Големината на градите Сакам мали гради бре! Добро сега, не мали ама средни. Додуше, остај големината, јас се би дала да имам убава форма на градите.. а имам една одвратна, крушкаста форма. Него, ќе извадам прслук на пола саат и ете ги, едната у Тетово, другата у Дојран е*ате. И кога ќе надвиснат.. Ама, така ми е кога не ја слушав на време мајка ми да носам прслук зашто јас дури и на времето (времето пазете , во шесто одделение имав големи гради) , па сега ниеден не може да ги скроти, а носам деноноќно прслук а и изгубиле форма.. неправилно се развиле. А и сега имам 14 години, а носам 75ка прслук или 80ка. Мајка ми носи бре 80ка и 85ка. А и нека се големи, само убава форма да имаат ама ништо.. А и вака слаба сум, може да се рече и ниска (метар и 58 центриметри сум) и градиве пола тело ми зафаќаат.
Големината на градите Јас имам мали гради. Порано ептен сакав да ми се барем малку поголеми, а сега си се помирив со фактот и не пекам веќе за поголеми.
Големината на градите Моите па не се исти, едната ми е многу помала и се забележува. Би сакала да ми беа еднакви, макар и мали