Големината на градите Задоволна сум, сега за сега. Градник носам број 85. Се надевам дека и во иднина ќе останат вакви
Големината на градите Јас имам мали гради..и од секогаш сум сакала барем малце поголеми да имам хх :/
Големината на градите 80-ка, средни се, ми одговараат со остатокот од телото и што ми е најбитно имаат убава форма, онака, баш округла и цврсти се. Се на се, еден од поомилените делови од телото.
Големината на градите jas se nadevam deka ke mi porasnat zosto sakam da imam pogolemi... [mod-kirilica:2ay5elmg][/mod-kirilica:2ay5elmg]
Големината на градите и јас имам мали гради мене ми велат кога ќе се поправам ќе пораснат но јас не сакам да се поправам бидејќи растам во стомакот :/
Големината на градите Мали ми се. Демек здебели се, па и тие ќе поднараснат. А што правиме со проблемот што не можам никако да се здебелам ?
Големината на градите Задоволна сум накачив некое кило и уште поеке ми се зголемија, не драстично али планирам да ги намалам за мое здравје, не за нив
Големината на градите И јас имам таман, онака златна средина иако не би се жалела ако ми пораснат уште маааалку, а богами ни на дечко ми нема да му смета
Големината на градите Ами една рака да се наполни, има. Мене формава ме буни а и ме загрижува - пирамитчести ми се. Најново, имам приметено дека кога слабеам/се дебелеам, не ми се намалуваат или зголемуваат нешто драстично, туку им се менува формата. Сега ми се троа малку подзасушени, кога се слободни, ама стегнати се арни. Ај какви се такви се, нека има што да се тресе кога одам.
Големината на градите Сите, ама баш сите во мојата фамилија имаат големи гради. Мајка ми, бабите и двете, сите женски роднини и од страна на мајка ми и од страна на татко ми. Абе бомбастични, како да се натпреварувале, не се знае која има најголеми. Тетка ми има одвај 50 кила ама сигурно пола од тоа и е во градите. Сестра ми нема ни 40, ама растат нејзините, не се даваат, само од гради е, а братучедка ми, некои 5 години помала од мене има бомби, буквално бомби. Само на татко ми сестра му имала мали до пред да се породи.. ама сега, и нејзините не се за шала. Само јас, само јас сум проколната со малечки, не толку малечки ама во споредба со сите други, само убод од комарец. Ама си ги сакам бе, онака совршени, прави и пркосат на гравитацијата. Само да беа малце поголемки.
Големината на градите Па, носам 85ка, што значи спаѓаат во средните . И сум задоволна, пропорционални се со телото, добра форма имаат, се на се, еден од омилените делови од телото.
Големината на градите И мене ми се ко пирамиди ! Хаха понекогаш многу се нервирам... Напред ко конуси хахахах...Иначе не ми се баш мали...Таман се ама уште малце да подпораснат нема да е лошо
Големината на градите Ти си се метнала на Татко ти . Туку и јас сакам повеќе И не верувам дека кој знае колку дебелината влијае знам 2000 жени што имаат по 80-90 кила па пак немаат колку што би требало .
Големината на градите Како мала бев малце полничка па уште во прво одделение имав ци*иња. Во трето веќе ми беа најголеми во клас После се извишив, ослабнав, ми потпораснаа и си останаа тамански, складни. И дефинитивно поцврсти ми беа пред да го запознаам дечко ми Мамето. Ама јбг, и сега за до продавница не носам прслук, си стојат, ама не како порано Како и да е задоволна сум од нивната големина, имам другарка што има страшни комплекси за градите, дури не ни одеше на одмор долго време. А и сега на плажа носи маичка горе подвиткана кај градите за да го сонча стомакот, во вода не влага за да не ја соблече маичката . Е тоа ми е глупост, какви се такви се, да си скратам задоволство заради нешто што природно го немам, нема теоретски шанси. Ова земете го како топол совет од мене сите вие кои сметате дека имате мали гради и се срамите од нив. Стварно нема потреба, никој нема да ви замери за тоа, гарантирам.
Големината на градите Конечно да и докажам на Пирамида дека не е единствената пирамида на форумов! Тенкју.