Големината на градите Средни, и само знам дека носам градник тројка, еден 80, еден 85 и и двата ми се добри, веројатно до моделот ќе е. Нема шанси да излезам некаде без прслук, не од што ми се виснати или нешто такво, напротив, супер се, но ми сметаат така и ми скокаат горе-долу, да не зборам кога се симнувам по скали. Задоволна сум, со оглед на тоа што имам 15 години... Порано бев како даска, сите другарки, па дури и сестра ми имаа поголеми, а јас гревче. Ми пораснаа нагло на крајот на седмо, и сега единствено ми пречат стриите, кои ги имам многу, иако се избелени.
Големината на градите Јас вчера на бањање приметив дека левата ми е поголема од десната а пред неколку дена си беа супер еднакви иначе морам да се пофалам малце ми се по големки по бујни се израдував ко мало детенце иначе за мене 75а - 80 ц број
Големината на градите Пред да ослабам имав навистина убави гради.Не беа големи,средни беа.Но сега ми се некако овиснати со стрии откако ослабев...и многу ми е мака...
Големината на градите додека е топло, кога се тушираш од топла вода (или зависи со каква се тушираш) пополека пуштај поладна (или намалувај ја топлата) еми со тушот се масираат да речеме и ќе ти се зацврснат - проверено
Големината на градите И јас исто од тие диети си ги упропастив градите, кога слабеам прво таму слабеам, а кога се дебелеам последно таму се дебелеам. Ама пак арни се не се лоши веке пола година и вежби ситни некои правам.
Големината на градите Здраво девојки Извинете што вака се убацувам но имам едно off topik прашање! И важно ми е Сакам да ве прашам од кај може да си купам прслук со push up ! Да не биде многу скап секако... некоја ваша препорака?? Фала однапред
Големината на градите Па 80-85ц корпа носам. Мразам додатни перничиња и не купувам такви прслуци. И мене ме нервира тоа што ми се разделечени, но во прслук изгледаат јухуу - секси
Големината на градите А ЈАС ПАК СЛУЧНАВ ДЕКА СО СЕКСОТ СЕ ЗГОЛЕМУВАТ ГРАДИТЕ, ДЕМЕК АКО ДЕЧКОТО ТИ ГИ ДОПИРА ДОБРО ГИ СТИМУЛИРА ... БЛА БЛА БЛА ... СЕА МИТ ИЛИ ... ???
Големината на градите во почетокот кога сите врснички почнаа да носат градници,јас рамна-даска! потоа во пубертет се поправив со килажата па ми пораснаа и градите.сега ослабев а тие останаа и мислам дека и нормални се.гледам така средна сум во друштво и задоволна сум! не сакам поголеми а да се намалат дозволувам само до радиус од 1цм.
Големината на градите Слабо,слабо , носам push up градник, 70ка, и сакам поголеми ама што дала мајка природа тоа е . Нема што да направам освен да си ги прифатам и да ги сакам вакви мали
Големината на градите Мм... не е баш глупост. А кај жените кај нас (алб) посебно се приметува бидејќи се знае од што и е.
Големината на градите А кое би било објаснувањето за ова? (штом тврдиш дека не е глупост) Мене некако не ми е логично и не мислам дека е вистина...