Големината на градите Па и сама ако си ги измасираш се заприметува разлика, верувам дека сите имаме заприметено. Ама тоа е само привремено.
Големината на градите Не знам, не сум мажена . А и таа жената што ја видов не беше бремена, зборувам од тоа што сум го видела, ништо против тебе, Крејзи. Едит, можеби има врска што машките раце се посилни.
Големината на градите не сум запознаена со поимов (гради)...се надевам дека во скоро време ќе се запознаам.
Големината на градите Мора да се согласам со тебе. Една другарка немаше гради ни пола од моите, па од кога почна со односи за неколку месеци двојно и се зголемија. Можно е да зависи и од девојката, ама јас мислам дека сепак има врска. И кај мене приметив разлика, ама не многу голема.
Големината на градите Имам 15 години. Си купив прслук со push up бр. 70. (не ми е празен прслукот. ) Мајка ми воопшто нема големи гради. Моите гради се помали,за разлика од моите другарки (ок,од некои ми се помали ) ДАЛИ УШТЕ КЈЕ МИ РАСТАТ ГРАДИТЕ И УШТЕ КОЛКУ ОТПРИЛИКА ?! несакам мали гради
Големината на градите Не можам да проценам колкави и се точно, ама одприлика колку на оваа- Спојлер , мали ми се, ама не ми смета ич тоа, дури повеќе си ги сакам да ми се помали, ич несакам големи, или средна големина или нека си се какви што ми се, зошто посекси ми е градниот кош да е помал, него поголем, повеќе почитувам поголем и постегнат задник, него гради, иако ако се избалансирани двете уште поубаво. Посекси лично мене ми е ова, него ова
Големината на градите 95ка но забележав дека во последно време и таму не ги собира.Тешко ми е да си најдам идеален градник, немам големи гради меѓутоа ете се такви ретко се прилагодуваат на обликот на градникот.
Големината на градите И задникот, нормално, е битен, но најбитни се градите. Кога му приоѓаш на некој, му приоѓаш со гради, а не со задник. Инаку во право си, треба да се избалансирани, а не некоја да се перчи со огромен задник и да си мисли дека е многу секси, а во градите како рамна даска. Во обратен случај е поупростливо, сепак се градите побитни од задникот, но не да е некоја посебно голема разлика...
Големината на градите 90ката ја држамм ама не ми се на изглед да речиш преголеми..јас задоволна си сум..таман се
Големината на градите 100 проблемот е што неможам да си најдам соодветен градник :'( а и многу ми тежат ме нервираат неможам ни да трчам ако потрчам малку шамари по лице ќе ми маваат барем малку помали да ми беа ова не се трпи