Феминчичи, знам дека има тема за кондоми, но мене лично ме занима само за женските кондоми, дали некој ги употребил, некој да каже искуство, инструкции...или табу тема се ова женскарскиве гуми како еден вид контрацепција!? Јас немам пробано секс со овие специјализирани женски кондоми, затоа би ве замолила за упатство употребе, а за последиците ќе видиме Ова како на пазарска најлон кеса ми личи..некој ако има мал алат..па ќе се изгуби, лелелелеллелелеле
хахаххахаа...абе ова табу тема или што ќе биде..од толку женски на форумов никој да не го користи ова 100% заштитно контрацептивно кесенце
Аман бе душо, во секоја аптека ги има...ајде пробај и после да ни кажеш како е Срам ми е да се јавам во аптека, ќе речат бабава спобудалела
Во Македонија сеуште не се достапни Можете на интернет да ги купите ама така никој не ви гарантира за квалитетот
Сум слушнала за чудава, не ми паднало на памет да ги побарам и од таа причина немам поим дали ги има или нема кај нас. Мене ми изгледаат многу непрактични и не ми се верува дека стојат како што треба без да се разместат. Можеби грешам не знам ама јас не би користела. А и жити задоволството преку волкаво кесиште.
Бабе.. додека монтирам на мене зимска опрема, ќе монтирам на комшијата, ќе свршиме работа и пиво ќе пиеме.. Ова комплицирано бре.. И не дај боже да имаш меше па да ти смета да се наведнеш...