Исто така многу ми се допага БУ рокмантик од Бu ми се допага и жолтиот Исто од бу гиимам користено и црниот, белиот.. сите ми се свигаат [/quote] jas gi obozavam BU samo nemozam da si go najdam crveniot toj sexy mislam pisese na nego
jas gi obozavam BU samo nemozam da si go najdam crveniot toj sexy mislam pisese na nego [/quote] Истиот го имам од БУ рокмантик..и премногу сум задоволна...многу е убав...
[/quote]jas gi obozavam BU samo nemozam da si go najdam crveniot toj sexy mislam pisese na nego [/quote] Јас го имам тој BU црвениот да секси пишување на него ама бедејќи ги сменија парфемите,сега се новитие тешко можеш да ги најдеш.
jas gi obozavam BU samo nemozam da si go najdam crveniot toj sexy mislam pisese na nego [/quote] Јас го имам тој BU црвениот да секси пишување на него ама бедејќи ги сменија парфемите,сега се новитие тешко можеш да ги најдеш.[/quote] e da pokraj ovie novive tie postarite i gi nema nesum nikade videla makar neka e i toaletna voda ili dezedorans uf go obozavam ma site gi sakam za eftini pari super parfemcinja
Od site parfemi sto gi imam koristeno najmnogu mi se dopaga Today od kolekcijata Today Tomorrow Always na Avon
Јас би ти го препорачала Black XS од paco rabanne....преубав е парфемот а и многу долго трае...цената е малку висока..али вреди...јас го купив за 50евра
Обожавам да гледам слики од парфемчиња и да мирисам.мммммм И овој е исто добар,брат ми мн ми го свиѓа И "Ангели и демони" ми е еден од омилените( на дечко ми му се свиѓа многу и ми го подари за роденден)
Preubav e VERSACE BRIGHT CRYSTAL,nezen i dolgo trae odlicen..<3 http://ecx.images-amazon.com/images/I/3 ... AA300_.jpg
Black Xs е навистина прерасен Dior Addict, Versace Crsital Noir,Naomi Cempbel - cat de lux at night А јас моментално го користам Chanel Mademoiselle