Инаку јас моментално го користам Salvatore Ferragamo - Incanto Charms. Го добив на подарок и кога го видов таков цветен целиот, малку се подразочарав зашто јас не сакам такви цветни мириси ама ајде викам подарок е па да не пребирам. Но кога го отворив, тотално ме изненади, мирисот значи е нешто феноменално. Иако основата е цветна, горните ноти имаат некој свеж мирис и даваат една интересна комбинација дури и за оние што не сакаат цветни мириси. Го препорачувам...
Релативно новиот на Givenchy - Irresistible, Intense ПАУ! Колку е само добар! Значи, алал да им е. Засега што и да излегло од оваа линија на Irresistible, ме воодушевило. Ептен долго издржува, повеќе од билокој друг парфем. Затоа е толку солен Дури и во Фри шоп чини скоро 100 евра за 50мл, мхм...грутче у грло имам. Не давам. А сакам, ама што е многу, многу е.
Јас минатата есен го користеv Little Black Dress, добар беше, а и ефтин. Е сега што ќе ми препорачате? Сакам за есен/зима некој мирис, убав,траен, не многу нападен ама сепак да се чувствува. И не многу скап, до кај 500ден
http://www.crnobelo.com/images/stories/ ... ilight.jpg Дали некој знае каде можам да го најдам парфемов и од прилика која цена е ?
Јас вчера добив две парфемчиња и прекрасни се и двете.. Едниот е London queen од Elite - подарок од мама Другиот е Gucci Guilty - од дечко ми
Јас си го добив Precious moments Red од Орифлејм ,голем мерак ми направи ,мислам дека ќе го потрошам за нецела недела
Леле кога погледнав во плакаров, ми се собрале еден куп парфеми. Со бебе плус, ретко кога да се шприцнам. А сите до еден купени со мерак и ептен по мој вкус. А секој приказна за себе. Нешто што секојпат сакам да имам на мојата поличка е D&G Light Blue, а во моментов имам уште неколку добри, некои летни па сега ги пензионирам, некои зимски па ќе стапат во акција. Chopard Wish, Dior Hypnotic Poison, Armani Code, Lanvin Eclat d`Arpege, D&G Light Blue, Jean Paul Gaultier2, Joop Jette, Mont Blanc Présence d'une femme и уште неколку меѓу кои одлични парфеми на Oрифламе и Авон, кои се супер за парите. Сите до еден ги сакам. Во моментов ми фалат на лагер моите мили Nina Ricci, Givenchy Very Irresistible.