Oбично е околу 2800 во Шатци. Некако така ми има останато во сеќавање. Инаку е сон. Ептен убаво мириса.
За секојдневно обично ги користам "Serpentine", "Just Cavalli" i "Oro" од Roberto Cavalli, имаат прекрасен мирис а и долготраен. Исто така оваа пролет си купив еден парфем од Авон се викаше "Incandessence" и го препорачувам на сите, обично на тие кои не сакаат нападливи мириси, а сепак нежни и долготрајни. А за свечени прилики користам користам парфеми од Donna Karan
Chic- Betty Barclay Класичен мирис, повеќе ми удира на ориентален, цветен. Но, не е нападен, напротив. Се мислев дали да го користам за ден или вечер. Па една колешка искоментира дека мириса ко Бекутан Претпоставувам и замириса на чисто, па решив да го оставам за ден.
Вчера се прснав со овај од десно од Ванила, му го купивме на една другарка за роденден. Луѓе преубав е, мириса на ванила ептен е свеж морам да го имам И плус многу долго трај, берам пари за да си го купамм
јас овој сега го меркам преубаво мириса...да не знае некој која цена се движи во шатци на пр..во космото е отприлика околу 2700 за 30мл.
Парфемов го имаше една другарка, и го донесоа од Нов Зеланд и го обожавав. Го барав низ парфимерииве и не го најдов, а пред некој ден сосема случајно го забележав во DM! Веднаш си го купив парфимираниот спреј (околу 600 денари), а наскоро планирам да си го земам и парфемот, 30ml беше околу 1500, а 50ml околу 1800, што мислам дека е одлична цена за вака добар парфем. Баш е есенски и траен.