^ Повеќе од 350 ден. не би требало да биде. Gosh Nothing More Обично сум многу пребирлива кога станува збор за парфеми и ретко некој да ми се допаѓа многу. Е овој е еден од тие ретките. Има некој специфичен и многу убав мирис. Мислам дека можам да се бањам во него.
Јас го купив овој пред 2 недели убаво мирисе ама не трае кујзнае колку ај препорачете ми некој парфем со нежен мирис да не е многу скап
Почнав да го користам Gucci Guilty Подарок ми од сопругот, луѓе се заљубив, останувам без зборови секогаш кога ќе си ставам...преубаво мириса.
Женски може ли да ми препорачате некој благ, може и тужно благ парфем, во стилот на Black XS или оние на Кајли Миног, значи сладникави парфеми, по можност траен и до кај 1200 ден? Постои ли некој таков? И општо, така малку потраен парфем до таа сума?
Го имам баш овој, второ пакување ми е, лани го добив на подарок, купен од тука. Првиот ми беше од Америка донесен и да ти кажам право - имаше и разлика. Незабележителна, ама јас ја чувствував, овој од кај нас е малку попластичен, како повеќе да мава на хемија. Во секој случај, не би го купила од тука.
Tрендафилка јас ти ги препорачувам овие,ама не им ја знам цената таму Спојлер E овај ми мириса баш на сладолед Jас не сакам многу благи парфеми,ама овај како мириса преубаво баш на чоколада,кога бев таму го барав ама го немаше Oвие на Aвон многу слатко мирисаат и доста траат,јас го имав розевиот
На брзање си шприцнав од овој во Космо, и ми остана мирисот до утредента. Не видов што пари е, ама би си го купила. Чудесен мирис! А овој од ноемвриска плата ќе си се частам, It's a must, макар малото пакување, тоа е барем 1800 денари: Го користев еден период, па престанав, но многу ме потсетува на убави моменти, едноставно парфемов е Јас.
Трендафилке овие два се доста благи,особено Ескадата.Лани беше околу 1800 ден кога го гледав во Еликсир.Бијонсе е малку поефтин,а ако не ти се дава многу пари имаш и спреј за 400 ден.И другиот на Бијонсе црвениот исто е доста благ парфем.
Ако има некој информација каде низ Битола можам да го најдам Very Valentino, ќе бидам бескрајно благодарна Спојлер плус частам пијачка
Ај ако сакате да ми препорачате некој екстра нежен парфем,не сакам тешки ориентални и цветни. Thanks..
Дечки, а ме интересира дали спрејчињата Heat, Heat rush од линијата на Бијонси траат долго? Или, да не ме лаже цената, да си земам парфемче? Црвениот, Heat е прекрасен, ама некако полетен ми е. Има ли спреј од Heat, или пак само од Heat rush? Не најдов никаде Heat - до душа, не ни прашав, да не случајно се обрукам.