Дали некоја од вас знае колку отприлика чинат парфемите на Алкалоид. Го добов Queen Code па ме интересира која му е цената ?
Зa овај мислиш нели? Cе секавам дека пред неколку години го купив,мислам дека беше или 250-300 Hе беше повеке од 300,ама не ме држи за збор
Сладок и силен и останува уште некој ден. Побарај го го има копија од Роксен околу 350 ден треба да е.
Јас го имам овој, и тоа на интересен, сосем случаен начин го открив, и да ви кажам, толку многу заљубена во парфем не сум била. Буквално зимам го вдишувам скрос парфемов од што ми е убав. Да ви откријам тајна. Кога одам по пат, така се завртувам наеднаш на страна или позади за да си го мириснам парфемот Значи незнам, неможам да опишам колку ми е убав. Прво навечер го ставав само, а сега почнав секој ден да си го ставам, за на факултет за навечер, за секаде. Има специфичен, на некој начин свеж мирис. Како што прочитав на интернет, имаше пишано, Неверојатно заводлив, а сепак толку нежен. И токму таков и го чувствувам. Парфемов е јас. Јас е парфемов. Ние сме едно Океј океј, забегав знам Ви го претставуваааам
Значи сум се заљубила во овој парфем го мириснав во една парфимерија во Будимпешта кога бевме на екскурзија, арно ама требаше да дадам третина од мојот буџет што го носев за да си го купам.. парфемот е сон, баш ме интересира дали го има овде негде по парфимериите и колку му е цената? таму беше негде од прилика 4000 ако не се лажам.. па на крај краева ако можам да најдам би се задоволила и со некоја копија можеби?
Одличен. И парфемот и спрејот за тело. Многу долго се задржуваат, а траат и само малку да се прсниш. Секогаш кога ќе го мириснам ме потсеќа на 1ва година, дека тогаш го користев Препорачувам :up:
Има акција во космо тинекс околу 2900 ден за 50мл,мислам дека се уште трае,провери си,иначе стварно добар парфем,иако не сакам потешки парфеми овој ми е баш убав.
Женски,препорачајте ми некој добар парфем ама да не е многу скап.После ќе одам да си купам,а немам поим што.
Што мислите за Томи Хилфигер за женски? Дали има некоја користено таков и дали е добар??? Ве молам брз одговор бидејќи се двоумам дали да си го порачам...
Ги видов парфемчињата пред некој ден па си реков да прашам за мислење. Имаше од 25 мл и од 30 мл, дали некој ги има користено, дали траат? Иначе од истата фирма се со оние Мини пинк... Мислам да си купам ама не знам која е разликата меѓу овие од 25 мл, тие помалку да не траат Ако има некој користено нека пиши, фала однапред Спојлер Од 25 мл Од 30 мл Иста фирма со овие парфеми
Mnogu mi se svigja parfemov, samo neznam kade da go najdam.. Moze li nekoj da mi kaze kade mozam da go kupam i kolku pari e od prilika..