Можеш да го најдеш скоро во секој подобро снабден маркет,и се разбира во големите,на пример во Веро,чини малку повеќе од 300 ден,најмногу 350,имаш сега и дезодоранс ист таков за 170 ден.
Јас го користам The One на Долче Габана, на точење, бидејќи оригиналот ми е малку скапичок за мојот (не)буџет. Таман ми е погоден и ме потсеќа на мене. Ретко кој парфем го може тоа.
До KidCudi,јас го имав розевиот Пур Бланка ама искрено воопшто не ми се допаѓаше,белиот е поубав,ама е летен,понежен,додека розевиот е тежок,зимски,благ парфем.
До KidCudi,јас го имав розевиот Пур Бланка ама искрено воопшто не ми се допаѓаше,белиот е поубав,ама е летен,понежен,додека розевиот е тежок,зимски,благ парфем.
Навистина, бидејќи го немам мириснато розевиот само белиот и навистина ми се допаѓа , хмм сеа ме стави во дилема , а баш денес си го нарачав од avon
Розевиот не знам како мириса , само белиот баш денес го нарачав бидејќи многу ми остави впечаток , мило ми е што ти се допаѓа
Вчера го земав,100 милилитри,1300 денари,луѓе прекрасен е Многу ме потсеќа мирисот на Lady milion,ептен слични се
Ги има парфемите во Зара во Сити Мол?баш не загледав,шетав на брзинка,иначе машките посебно им се многу убави и малку потрајни.
Колку пари е Blue Seduction од Antonio Banderas-женскиот? И дали е траен? Го мириснав денес дезодорансот беше 300 и нешто денари, ама дека брзав не видов колку е парфемот.
Мислам дека 50 мл се околу 1300-1400 денари. Има шишенце и од 30 мл, разликата со големото е некои 200 денари, повеќе ти се исплаќа 50-ката Сестра ми го користеше долго време, трајноста му е повеќе од пристојна
Ммм според мене сите видови на DKNY а посебно BE DELICIOUS pure New York прекрасен e имам ист таков...
Оф...осеќам дека ова ќе биде долга лав афер! Ако треба да се опишам себе си со споредба со парфем,конечно овој! Едно време мислев дека тоа е Еуфоријата,ама не...ова е тоа! Конечен одговор! Спојлер