Многу ми треба помош Ми треба препорака за подарок парфем за жена во триесетите години негде до 1000че ама да не е Ла рив или слични копии,значи ми треба некој од овие Бандерас,Бекам,Гош,Наоми или Кристина и сл.Дали би можела да најдам нешто за таа цена?Инаку мирисот да не е тежок и благ,посвеж така(Булгари омниа кристалин свежо )Многу барам,знам ама ве моолам за препораки,идеи нешто,цени....
Ако мислиш на Лола од Алкалоид,тоа е еден од топ 5 мириси што не можам да ги смислам и никогаш не би купила такво нешто за поклон,се извинувам ако за тебе тоа е убав парфем. Напишав посвежо нешто а и за драга особа ми е,не само колку да купам нешто,туку ми треба нешто убаво,ама моментално толку финансиски можам да одговорам.Покрај попустиве сега се надевав некој ке има некаков предлог.
Најмногу ми се допаѓаат City rush и MaxMara за ништо на светов не би ги менувала, посебно City rush... не очекував дека ќе биде толку добар. А за MaxMara веќе сите добро знаеме
Gosh - Nothing More. Имам нешто напишано за него и погоре во темава, мене ми е меѓу омилените. Инаку моментално е на акција во Космо и е намален на 360 ден.
Моментално има некои акции во DM ,мислам дека имаше на Том Тејлор и на Пума околу 900 ден се и мислам дека се така посвежички.Ако си од Скопје ѕирни таму. Исто имаш акција од космо на Есприт,не помнам колку ама под илјада беше.Иначе јас лично би ти препорачала Бекам,Сигначур Стори,јас го земав околу 1100 на некоја акција ама барем знаеш дека е траен,така не не благ и нападен,ама не е ни типично свеж,има некоја остра нотичка.
на свекрва ми и купив ваков пардем за Божиќ , мириса на јагоди , мирисот е благ и јак , мнооогу ми се допаѓа би си го купила и за мене
mojot omilen parfem e od Bulg0ri "omnia cristal " i Noa prle veke gi koristam 7 god. mene mnogu mi se dopaga mirisot.
Неочекувано прекрасен - кој би рекол дека оваа гускичка има ваков добар парфем од нејзината линија. Не ѕирнав колку му е цената, жива се јадам, почнувам да штедам од утре. Благичко шербет - по мој вкус. Can Can Paris Hilton perfume
Тинкербел ти љубоморам многу,така да знаеш! И патем,многу ми се допадна новиов парфем на Guerlain Ама цената е страшна дури.. Само ќе си го мирисам низ парфимерииве и ќе си се радувам така. А да го си купам некогаш,не би тоа никако. Што е многу е многу .. Како и да е,си го засакав
^ Како го меркам и јас овој ама скап бре а никако на промоција да биде. Ни тестери нема од него, да имаше безсрамно ќе ги крадев.