Najuuubavvv!!! tri imam potroseno a cetvrtiot sega zaden pat zamislete saùmo sto go kupiv mi padna i se skrsi Преубав е
Многу ми е убав, ај ќе видам кој ќе купам, уште сум во фаза на разгледување и мирисање, додека да го истрошам овој што го имам. Уствари цела колекција од Флормал ми е убава:
Ми треба предлог за парфем,сега ќе ви кажам каков мирис ми се допаѓа. Значи заљубена сум во Булгари блек,кој е унисекс парфем и се мислам дали да ди го купам,баш заради тоа,да не мирисам премногу на машко не знам. Ама некој да ми препорача парфем со некои слични ноти(не да мириса исто)ама да ги содржи тие ноти неколку барем што ги има овој парфем. Top Notes Lapsang Souchang Tea, Bergamot, Jasmine Middle Notes Cedar, Sandalwood, Leather Base Notes Amber, Musk, Vanilla Значи сакам мирис на ванила(меѓутоа не барам чист мирис на ванила),сандалово дрво,кожа,мошус....Неккаов предлог?
Јас го имам користено ама не ми е од Мк и за жал и јас неможам да го најдам кај нас ... А парфемот е преубав , само бојата е малку понежно розева...
Нема поубав , на брачеда ми му е поклон од Австралија, вчера се прснав, уште ми мириса блузата, јас кај нас го немам сретнато досега, ама ако го има го купвам. Незаменлив е
Стварно е преубав и мене од австралија ми го пуштија заедно со млекото за тело. Го има во меркур на широк сокак , ама само парфемот, и е скапичок
Burberry Weekend Нема врска дека е викенд, јас си се шприцам со него секој ден. Ми се чини дека ми се впи во кожата од толку прскање, го ставам сабајле а ми трае се до вечер. Има јак и благ мирис, токму каков што сакам за зима.
овој парфем го преобожавувам....сега незнам колку е ама ми е многу скап..околу 5000 беше..некој да не има видено на попуст некаде?... бескрајно благодарна
Јас го користев пред 2-3 години.Парфемот е стварно убав но ретко се наоѓа,Бекам како излегуваат новите колекции,старите се поретко ги има,не знам до увозникот кај нас ли е проблемот или нешто друго.Во мојот град одамна го нема,види во Скопје во Unique имаат некогаш и од постарите,во Cosmo не верувам да најдеш.
Го користев овој парфем скоро година и пол, па решив да направам пауза од него малку и сега брзо пак си го купив. Некако јакичок е зимски така, но мене ми се допаѓа.
Девојки, каде можам да го најдам парфемот Pergolese? Дали го имате видено низ маркетиве, парфимерииве или на друго место? Мене прекрасно ми мириса и го користев пред некој година, го купував од Веро. Веќе подолго време го барам, но не можам да го најдам никаде (се надевам дека уште се произведува).