Толку сензуален,страствен потсетува на моќност,заводливост!Едноставно најнај убавиот Тдддм,тддм.....Ladies and Gentlemen I represent you.... Black XS for Her,by Paco Rabanne Едноставно незаменлив.Цената е средно соленка,ама вреди за овој убавец!Леле како ви го опишав
Од Франција ми го донесоа оригиналот mini sexy а дома ја имам и копијата и веднаш може да се види разликата . а сега новиот што го имам versace crystal noir незаменлив е прекрасно мириса
Дали некој знае која е цената на овој парфем низ нашиве парфимерии...го мириснав на freeshop и се заљубив мора да го имам кога тогаш
BLV II, го купив пред неколку дена, совршен е.Свеж е, јак и има една машка нота што ја обожавам во Булгари парфемите
За љубителите на мириси што потсеќаат на ванила ова е вистински избор. Love rocks, на Victoria's Secret од линијата sexy little things. Фаворит ми стана, го немаше ни продавниците на VS ова лето, ама на ebay го најдов и си купив залихи да си имам. Многу го сакам, и шишенцето е многу слатко .. ги сакам овие така што се „пуфкаат“
Девојки да не сте ја забележале цената на овој парфем низ парфимерииве? Со учењево не сум мрднала, па да ја знам цената која му е кај нас, дали од фришоп да го земам или од Скопје.
Топло го препорачувам : Го добив за роденден ,баш овој истиов комплет од маж ми и верувајте сон е. Долго трае,а кога ќе го прснам на облека понекогаш и од кога ќе је исперам бледо се чувствува (може и прашокот не го бива),ама чиста 10 за парфемов.