Ми се допаѓаше Black XS ама сепак имаше некоја многу блага нота што не ми беше по ќеф секогаш. Е ама затоа новиот Black XS L' Exces е тотално јас. Таа блага нота е помалце камуфлирана ама сепак е исто јак, исто траен и некако впечатлив. Па и пакувањето му е мх мх. Идеалниот зимски парфем.
Имав еден парфемче економик,Naomi Campbell -Cat deluxe-at night.Ми мирисаше супер,па решив од free shop да го купам оригиналот-50мл,27евра.Не етолку лош мирисот,ама ич не е траен.Економик е потраен Spoiler Инаку оној другиот,и е омилен на мајка ми,а си нема смисла,толку ми е без везе,ма да и јас сум се шприцала од него All time favourite-Аcqua Di Gio-Armani.Луда сум по парфемот.Следните спечалени 80евра(ако бидат некогаш )одат кај него. И на J.Lopez ги обожавам парфемчињата.Не да се трајни,милина За овој немам коментар Пре-добар! Mногу оддамна,го имав и следниот од неа,знам дека иако тоалетна вода исто траеше долго и убав мирис имаше. И на крај,тука е Nina Ricci.Супер парфемче
Ели, сакав да ти казам за парфемот армани, има понов, мислам една година е стар, иста е амбалазата како на овој сто го имас постирано, но писува одоздола и ЕСЕНЗА мислам! тој е појак, потраен и и има долго да ти трае, бидејки само со малку од него има да мириса цела улица))
Леле бре луѓенца, јас никако да приберам пари за мојот најомилен, Black XS. Има парфеми што ми се допаѓаат, ама овој е целосно јас. Значи ништо што сум мириснала досега не ми годело на сетилото и кожата како овој парфем. Веднаш под него е Sweet Darling на Кајли Миног, што го нема никаде за жива глава, а беше далеку поприфатлива и поевтина варијатна. Да си пукне човек. Овој Live на J.Lo, сега му ги читам рецензиите и нотите на парфемот, ми личи на парфем кој би ми се бендисал. Имам шанса да порачам неколку ситници од Америка, а овој е само 20 долари таму, па можеби... Инаку, Економик парфеми имате во Бисер, на приземје, мала продавничка веднаш на крајот, пред да излезете од трговскиот, и по 200 ден. се. Го има буквално секој, во изобилство.
Немам ни зборови да ви го опишам БЕКАМОТ на Викторија Бекам ..Постојано сакам да го чуствувам,да го мирисам прекрасен
Тренди,ако сакаш парфемчиња со така благички ноти,одма порачувај го овој Live на Џеј Ло. Ич да не му ја мислиш, јас гарантирам за него . Ако не ти се свиѓа,кога ќе ти стигне - слободно прати го на моја адреса, јас не се бунам, ќе се спогодиме некако. Го користам веќе подолго време,редовно си порачувам залихи нот фром Америка, него од малце подалечко местенце, т.е ми го носат од таму. Скоро на сите им се има допаднато, а јас станав зависна од него, дури и за по дома по пижами се шприцам.Не ќе да е на арно,а .