Kje moze da mi pomognete da si najdam ubaf parfem da ne bide napadlif i da bide poznat?! doma imam puno parfemi koj od koj.. ali sakam nekoj porazlichen po ne napaden ako me razbirate?!
Презадоволна сум од овој парфем, не знам колку пари е зошто на поклон го добив али мириса неверојатно
Денес сестра ми си го купи Roberto Cavalli - Just Cavalli и премногу ми се допаѓа, прекрасно мириса А јас уште имам од стариот на Roberto Cavalli - Serpentine , не сум го потрошила Исто и овој на Celine Dion - Sensational е добар, мајка ми пред некој ден и го поклони овој парфем на една пријателка и многу нежно мириса.
Devojki da ne znaete kade mozam da go najdam parfemot PERGOLESSE ,ULRIC DE VARENS?Plavo so zolto e pakuvanjeto!Go koristev odamna i posle nemozev nikade da go najdam! Najnov parfem mi e Incandesence od avon i se iznenadiv kolku e dobar i mn trae Sekako marka si e marka ama ne sekogas se ima pari za takov Moi omileni se Live-j.Lo,nina-nina ricci,acqua di gio-giorgio armani,nice-mexx
Леле Маца, и јас го имам користено Pergolesse, преубав е, многу го сакам,ама не можам да го најдам никаде веќе долго време. Кога го користев го купував од Веро, ама сега не знам дали има уште Баш ќе проверам кога ќе одам во Веро... ми буди убави сеќавања
Mmmmm i mene kakvi sekjavanja mi budi osobeno za edno leto ,AJ TE MOLAM AKO GO NAJDESH OBAVEZNO PISI MI Pozz