Јас го имам користено B.U. hippy soul, B.U. rockmantic и многу други( зборувам само за парфемите B.U.), ама сакам да го пробам и B.U. sexy. Сакав да ве прашам како мириса за да го купам? Што викате вие?
Гледам и Трендафилка имаше пишано погоре,за парфемов. Мене ми мириса парфемчево преубаво,и се надевам некогаш дека ќе си го имам. Ако си соберам парички И успат баш сакам да прашам колку пари е? Една моја другарка го имаше,ама бидејќи и бил даден на подарок не му е знаеше цената,и воопшто не и се допаѓаше.А незнам навистина зошто,но сепак се работи за вкус и вкус мене пример ми е прекрасен и неможам да му оддолеам И овој ѕверскиов,ако цел град мириса на него...мене ми е одличен,ептен фино ми мириса Користев и Hypnotic Poison ама не е тоа тоа,како што поминува времето почнува веќе гаден да ми биде
Омилени ми се Lady milion,jmmy choo,burberry body,212 vip,l'eau kenzo2 и секако најомилениот valentina неможам без овиее !!
Парфемот изгледа воопшто не е познат кај нас,бидејки никој не го спомна до сега. Мене ми е совршен,најубав! John Richmond
Donna Karan ќе лансира нова уникатна колекција јаболка, чиј лименки се инспирирани од модерниот дизајн на илустрациите од Кејт Харинг. Од омилената фирма беше најавено дека новата колекција ќе може да се најде во продавниците кон средината на февруари за Европа и САД и во доцна Март во Азија. Новата трилогија на DKNY Golden Delicious Art, DKNY Be Delicious Art и DKNY Be Delicious Art, делат шарм и својата љубов кон Њујорк и динамичен живот кој се води таму. Donna Karan вели дека уште првиот пат кога го видела илустрациите на Кејт Харинг била длабоко импресионирана. Неговите први дела се појавуваат во метро станицата во Њујорк и се веднаш објавени во бројни списанија и лични блогови. Стилот на младиот уметник одразува животот на младите луѓе и начинот на нивниот живот во градот.
Јас би ти го препорачала ШАНЕЛ, значи нема некој по добар! Мајка ми во Словенија го користела ама тоа пред мн години а сега има се понови од Шанел па јас си гозимам на точење од ГТЦ само таму го најдов од постарите модели, е сега парфемов е малку појак ама многу е убав!
Мхм значи го има на точење по парфимериите? различни видови има или... ако има кој вид ти го кориситш?
Мхм значи го има на точење по парфимериите? различни видови има или... ако има кој вид ти го кориситш?
Колку што јас знам на шанел има повеке видови но како што реков нај убаво ти е да си земеш во ГТЦ незнам точно на кој спрат се наога продавницата ама една е, ама парфемчево е мн долготрајно и кажи само шанел за 50 ден.(10мелилитри е 50 ден.) јас тој го користам и нз кај вид е точно ама го нема да го земеш во парфимерииве (можда е искочен) но не сум го видела, сепак ти го препорачувам! Ама да си знаеш дека е јак...
Е ако де, сигурно и тму има на точење во некоја парфимерија, или на пазар, побарај и кажи како што ти реков.