Darling -Kylie Minogue некој да ми каже коментар што го има користено? Кои се главни ноти, дали трае долго, читав на нет reviews ама сакам и мислење од некој на форумов дколку го има користено ?
Мојата нова љубов Мирис на чистина, свежина, женственост... Нежен, пренежен 2100 ден. за 40 мл во Космо со подарок миризлива свеќа, која патем мириса исто како парфемов
A traen li e? jak li e? da ne e mnogu blag? tuka go ima na ponuda 27e od 90ml, pa ako e dobar da si go kupam!
^ Траен е и не е јак (во смисла тежок) воопшто. Мислам, се чувствува мирисот, ама ептен е нежен, премногу. Не е благ, туку има многу свежа нота, на чисто мириса Пробај прво прсни се, нека отстои на тебе, па ако ти се допаѓа купи си го. Мене ми е преубав, многу, многу нежен
Одсекогаш ми бил омилен Сакав да ве прашам за предолг, некој парфем за секојдневна употреба до 500-600 ден.?
Имаше некоја акција во Космо околу 1500-1600 ден 50 мл,прашај си дали им трае акцијата,не помнам дали беше само за 8 март.
Во каталогот на авон што трае до 21 март овој парфем е на намаление и чини 760денари инаку е 30мл.А го има и од 50мл само што е потпишан како Today Tomorrow Forever инаку е истиот т.е со исти состојки фрезија вода од роза и мошус и чини 990ден.Подетално 30мл парфем се наоѓа на 21стр од тековниот каталог и е под реден број 4 а 50мл е на 20стр под реден број 1.Многу е убав го имав пред околу 1 година планирам пак да си го порачам ама прво да ги дотрошам тие кои ги имам.
Дали некоја девојка има искуство со оние парфеми кои се нудат на Пазар3, и цената им е околу 1500 ден? Можно ли е да се оригинали? Мислам... too good to be true.
Женски, ме интересира дали сеуште можам да најдам вакви тоалетни води како оваа пример на Кајли Миног
Овие тоалетни води ги има во ДМ, околу 500 денари се. Е сега не знам дали точно оваа ја имаше затоа што има повеќе видови Кајли Миног, но можеш да провериш
Омилениот, незаменливиот малку тежок но кој обожава јаки парфеми сигурна сум дека ќе се вљуби во него... Да оставите траг позади вас