Девојки од C-THRY кој е најубав за лето?? И колку се звижат цените на парфемиве ама во лименка што се??
Обично, не користам многу парфеми, но кога станува збор за нив ви ги препорачувам Hypnotic Poison - Dior, Serpentine - Roberto Cavalli (Обично го користам зимно време), Incandescence - AVON (Убав е за пролетно и есенско време) и Chloe - Chloe (Мојот омилен за летните излегувања и посебни пригоди)......Но исто така можам и да го пофалам Omnia ...и тој е многу убав парфем
Taj Sunset на Escada = совршен летен парфем. Сладок, овошен и свеж истовремено, лесен, преубав, се чувствува мирис на манго и мандарина, малку кокос, само не е баш долгротраен, веќе по 3 часа не се чувствува баш ништо. Штета навистина, само за трајноста.
Девојки, ке ве замолам, да ми препорачате некој добар летен парфем. До сега го користев Hypnotic poison ама многу е тежок за сега. Веќе се стопли времево и сакам да си земам некој свеж, не многу јак парфем. Не ми е важно дали е благ, дали е овошен или има цветен мирис, само препорачајте ми некој кој вас ви е омилен
Еве сум јас на темава пак. Boss-от го зедов. Долго размислував и се одлучив за него, ама сега некако во мисла ми остана Булгарито и веројатно ќе го земам и него, па зависи од расположение после