Девојки ако ги имате користено може да ми кажете кој од овие два парфеми од B.U. ви е поубав, кој трае подолго? овој или овој
Мене ми е поубав B.U. hippy, овој другиот моментално го имам и никако неможам да го дотрошам зошто ми е тежок за ова топло време. За траење виолетовиот подолго трае. Сепак за мирисот ти одлучи си, мирисни ги и двата зошто секој има различен вкус и знам дека на многу девојчиња им е убав виолетовиот, ама ете јас не го обожавам многу за разлика од другите B.U.
Midnight Poison by Dior Poeme by Lancome BlackXS by Paco Rabanne The one by Dolce and Gabbana Elle by YSL Light Blue by D&G Very irresistible by Givenchy J'adore Dior by Dior etc etc etc
Mи подарија парфем и дезодоранс B.U TRENDY,првпат ќе го користам па споделете искуство ако сте го користеле,иако на мене баш ми допаѓа мирисот .Jас повеќе купувам C-try инаку . http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... FbdzKLMNRu
Најпрекрасен летен парфем што го открив пред некоја недела! Мириса баш онака како што сакам, без да му најдам ниту една маана. Уште да ми се даваа 4500 пред одмор
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0663_n.jpg Прекрасен е.. иако не е за летен период, створен е за зима !
Betty Barclay- Tender blossom Неверојатно нежен а траен парфем, прво ме излажа цената,и кога дојдов дома си викам зашто се истрчав сигурно ќе ми изветрее за 10 минути. Ставив малку колку да видам дали ќе има ефект, еве после 6 часа како од првата минута. Ама пренежен е и прелетен парфем, е дефинитивно полн погодок за мене. Нежен и малку удира на овошни ноти, портокал или праска нешто измешано ама пренежно милина парфемче. A едно ГОЛЕМНО НЕ за сите парфеми-тоaлетните води на Зара, имам една неотпакована како трагедија и уште една си земав сега као демек убави се многу, изветрејува за максимум 2 часа. Да за сите пари не очекувам да ми трае 24 часа,ама и парфемите и тоалетните води на Авон се ефтини па не се толку лоши баш напротив траат барем 5-6 саати а се за смешни 5-6 евра. Ова ем 10 евра ем ѓубре.
Јас ко гористам viva by fergi,sensual,today tommorow always amour,cristian lacroix nuit и s by shakira.Овие ми се најомилени и ги користам најчесто иначе имам 2 големи полици со парфеми
Вкус е дефинитивно, еве баш го мириснав денес, не ми се допаѓа мене ич, не би го користела и да ми го дадат така..далеку од гаден ама ни убав не ми е Јас се мислам, што мислите за овој, новиов на бос?
Iskreno i mene ne mi se dopadja ovoj od Roberto Cavali....a za Boss samo ke ti kazam deka ne se bas trajni, samo malku traat....