Специфичен мирис има парфемов, најубаво е да отидеш и да видиш дали ти се допаѓа. Иначе мои омилени max mara-silk touch, police-rozeviot i beneton portokaloviot.
Za Million ke se zeznes i toa mnogu spored mene ....Sekoj ima razlicen vkus ama ovo mirisa da ne recam uzasno
Obozavam parfemi! Ednostavno luda sum po niv, i mi premina vo zavisnost, policata doma e polna i sum zaljubena vo site )) Momentalno ovoj period (koj ke trae edna do dve nedeli ) go koristam LACOSTE-Touch of pink, a za navecer Paris Hilton-Just me
Вака! Парфемот е прекрасен, мирисот е јак (таман за есен/зима), женствен, дефинитивно заприметлив! Го имам и преубав ми е, ми е жал да го користам (special moments only )
Дали сум јас единствен член од женскиот род што не обожава парфеми? Можеби затоа и неможам да ги сфатам луѓето што даваат многу пари за скапи парфеми,и мислам дека е непотребен луксуз.Не купувам парфеми,тие што ги имам ми се поклон,и ми стојат добри едно 3-4 години,и би стоеле така затворени доколку понекогаш не си стави од нив мајка ми или сестра ми .Единствен парфем што сум го купила е еден од Авон,многу ми се допадна и сама незнам како и воопшто го нарачав,но некако се пронајдов во мирисот и тоа е тоа.Како и да е,и него ретко го користам.Мислам дека после капење со купка,а потоа мачкање со млеко за тело немам повеќе место за парфем
Парфемите на Givenchy ми се на прво место и сите ми се убави, но најмногу уживам во Hot Couture, некако ми е класичен и неодоливо женствен. Имам едно шишенце од специјална едиција и си го чувам, иако е празно, бидејќи е прекрасно, вистинска уметност. Max Mara Silk Touch (розевиот) ми е најубав за во лето. Последно имав купено Le famme de Mont Blanc, и на почетокот го обожавав, но се презаситив и решив веќе да не купувам парфеми од 100 милилитри, туку максимум од 50, за да ги дотрошам со мерак . Овој мириса цветно и малку појако, зимски, мириса како што би мирисала лилавата боја... тоа е најдобриот опис што ми паѓа на памет Секогаш треба да се внимава на парфемот и сметам дека е многу важен дел од личноста на секоја жена, нејзин личен печат, но не сакам кога кај некоја девојка можеш да го видиш и допреш облачето парфем, ми се повраќа од претераност.
Мене ми е нежен , мн убаво мириса ..чисто , лесно, свежо , некако на лаванда ме потеќа.. а да шишенцето е стварно преубаво
me interesira kolku kosta parfemov Chanel Mademoiselle go obozavam epten i krivo mi e sto go potrosiv ke mozes da mi kazes kolku kosta?
Исти вкус имаме, ги имам и двата преубави се Miss miloin ми е прекрасен уу го обожавам-но го ставам само за посебни прилики