Дефинитивно ми е на прво место на листата ! Заљубена сум во парфемот. Сега нормално, се’ си е до вкус.
Gucci Rush 1 Ми стана омилен од првиот момент кога го помирисав! Има малку посилен мирис, доста специфичен. Го користев некои 5-6 години по ред, па решив малку да одморам од него, ама можно е пак да си го вратам Го обожавам Го имам помирисано и Gucci Rush 2, ама не ми се допаѓа, понежен е.
Ми треба предлог на некој парфем до кај 600 денари ама да е траен барем 6-7 часа да остане.. мирис да не биде пренападен?
инканденс од авон е парфем не е тоалетна вода и е доволно траен за тие пари, разгледај каталог види сега колку е
Се извинувам за другиов пост да се надополнам со парфемите бидејки е дозволено само 5 да се стават во 1 пост Орифламе парфеми и тоалетни води побарајте каталог ви ги препорачувам
го има ли некој користено Especially Escada ? Би сакала да променам и да купам тој ептен ми е гламурозно шишенцето па да чујам препораки ? Благодарам
Maж ми е на пат надвор и му оставив овојпат да ми купи парфем по негов избор. Маж како маж, ги гледа тие до 30 евра. Од изборот ме извести дека најмногу му се допаѓа (ко за мене) Someday- Justin Bieber. Мене смешно ми падна, јас 40 години - Што парфем ти е? Џастин Бибер Навистина ме интересира го користел ли некој и што ноти доминираат? Инаку ми треба некој лесен за ден, не многу нападен. Останати во изборот ми ги пишал-Elizabet Arden -Green Tea, 5th avenue, Moschino-Funny, Tommy Girl . Ваше мислење оти ниеден не ми е нешто посебно познат. Еве го на Џастин Бибер, има релативно добри рецензии
Моите фаворити, не би ги менувала за ништо ... Џордани е прекрасен за на зима а пак ричи рич, идеален за на лето ..
имам користено многу женски парфеми , но мирисот брзо ми поминува најмногу ги сакам овие малите парфеми кои што се точат од парфемерии и користам исклучиво од ванила
Земав тестерче од 212 Carolina Herrera обичниот. Лошо. Ми мириса некако детергентесто (каков збор), многу вештачки и усилено, не знам, не ми се допаѓа. Не е особено траен, до 3 часа. Многу е свеж, но не во позитивна смисла. Ако сакате мошус би требало да ви се допадне, јас сум за ванила и поблаги мириси. За мене парфемов е no-no.
Женски, да ве замолам за помош. Го купив Euphoria од економик парфемчињата, бројче 254. Претпоставувам дека е копија од основниот, најпрвиот Euphoria или? Зашто бев да го мириснам оригиналот, ама некако во брзање, мириснав 3 Еуфории - и сите ми беа одвратни. Дали не ги смирисав убаво, ми се измешаа ли, не знам. Можно ли е копијава да ми мириса поубаво од оригиналниот парфем, бог да чува. Ова Економикот е супер траен, околу 5 часа трае, што не ми се верува и мириса преубаво и преслатко... на која Еуфорија одговара...