Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Женски парфеми

Дискусија во 'Парфеми' започната од Daniella, 20 ноември 2009.

1. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Еуфорија(најстариот-темно лилакаво) е преубав парфем!!! сум го посакувала одсекогас, Летово го купив и не ми се допагасе, се покајав и стоесе и стоесе и еве пред две недели почнав да го користам и искрено ОДУСЕВЕНА сум! ПРЕубав парфем! Сватив дека парфемов е за пониски температури, тохгас доага вистински до израз! го препорачувам на сите :inlove:

На LilBaby и Trendafilka им се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.292
    Допаѓања:
    158.110
    Еуфоријата или го сакаш или го мразиш. Средина нема! Најсериозно!
    Јас го користев долго и оригигиналниот прв Еуфорија и после блосомот што излезе (тој е помек на мирис) и сега не можам да го смислам. По некое време знам дека ќе ми се допадне пак. :lol:
    Кога ќе ме осетеа или не коментираа ништо (а претпоставував дека им се подслошнуваше :lol: ) или ме прашуваа кој е парфемот и секогаш добивав коментар, леле баш е еуфорично убав! :D
    Така што Трендафилке веројатно мирисаат исто, ама од расположението зависи. :D Не го имам мириснато на Економикс, ама други од таму што имам мириснато се верни на оригиналот.

На lola-86 и Trendafilka им се допаѓа ова.
  3. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    Најдобри што ги имам користено

Еспшуали ескада
    тесори (црниот)
    цитру (зелениот)
    бију(црвениот и портокаловиот )
    сити раш
    лакосте
    и др..

4. Jeny

Jeny Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    230
    Прекрасен е. Иако не сум многу по ориенталните, овој ме кутна :D Има блага ориентална нота, некоја блага нота на портокал, на килибар, фрезија и праска му се основните ноти и бел кедар кој дополнително му го дава шмекот. Бајаги долго се задржува мирисот на кожата, на облеката уште повеќе. Го купив заради тоа што пред некој ден се шприцнав со него на мантилот и после некој ден кога го облеков го осетив мирисот. Не ми даваше мир, постојано го мислев и кога му ја видов цената дека бајаги е поефтин во Космо (одеше веројатно на промотивна понуда) и дека 80мл се многу поисплатливи од 50мл, сега имам за цела зима. Иако брзо се заситувам од парфеми колку и да е добар секогаш го менувам па после некое време ако ептен ми се допаднал повторно му се навраќам ама никогаш едно по друго ист мирис не користам така што можам да се пофалам дека се обезбедив со овој бајаги количински :)

Прикачени фајлови:

• 69844W.jpg
      69844W.jpg
      Големина на фајлот:
      28,9 KB
      Прегледи:
      332
  5. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    236
    мојот little black dress :inlove: Прекрасен е !

6. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Ауууу лудило парфем,ама и ценичката му е луда :worried:

На Veki4kaa, lola-86, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    Да не знаете случајно каде можам да го најддам парфемот не знам точно име
    но нешто пишуваше RED во лимена кутија е внатре шишенцето е црвено, неможам да се седам да не знае некој случајно за кој зборувам и каде можам да го најдам

8. avita

avita Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    31
  9. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    Копијата од Економик одговара на првиот Еуфорија (без додатни имиња, блосом мосом :lol: ) инаку одлична копија е, го имам оригиналот, а другарка ја има копијата и доста се слични, единствено што копијата има доста поголем процент на алкохол во составот.. аххх :inlove: го обожавам... јак но не нападен, секси парфем :$

10. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Малку помош во избор.
    Не можам да се одлучам.
    Заљубена сум уште одамна во Bright Crystal али и другиов го открив, слични се, и сега незнам кој да го одберам

Versace Bright Crystal или D&G Rose the One

Тие што знаат како мирисаат парфемиве нека ми кажат кој е поубав :lol: :)

11. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Очигледно си сензибилна личност стом сакас вакви ноти...јас би го одбрала вториот, иако првиот фантастично мириса, мегутоа не е траен и премногу е незен! Вториот е исто многу убав....

На Name му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Да, сум. :)
    Иако во принцип од секогаш сум била против цветните парфеми, ете ептен ми се допаднаа овие два, а цветни се. :lol:
    Bright Crystal не е траен?
    Ти благодарам :)

13. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Преубав е, љубов на прв мирис :D Јас не сакам јаки парфеми, ама во овој се заљубив веднаш штом го мириснав, многу е добар. А па тек колку трае... Доволно е само еднаш да се прснам и мирисам 2 дена, буквално. Мислам дека 100 мл ќе ми траат 4 години :D

На tinkerbelll му/ѝ се допаѓа ова.
  14. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    Колку пари е парфемчево? :?:

15. angelaxD

angelaxD Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    46
    Нежен, многу ми е романтичен, и го користам само за излегување со некоја посебна личност незнам и сама зошто ама ете .. :D

Прикачени фајлови:

• download.jpg
      download.jpg
      Големина на фајлот:
      8 KB
      Прегледи:
      440
    На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Мене ми е подарок, ама еве најдов цени од Еликсир парфимерии:

Цени:
    25ml-4.100 ден.
    50ml-5.520 ден.
    100ml-6.940 ден.

17. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Версаче немаат парфем кој не е траен. Мислам за таа сума уште да не траен има да има го рекламирам или не знам што.
    Траен е, послесен е за разлика од Кристал Ноир(виолетовиот) но траат со денови, и тоа со само минимално прскање на потребните зони(врат, под дланките и доле позади колената. За траење нема муабет е сега колку е убав е знак на вкус мене не ми е ништо посебно овој Брајт Кристал, за разлика од Кристал Ноир кој е фантазија од парфем.

На Name му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MissKlea

MissKlea Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    3
    девојкиии ми треба доколку знаете цена да ми кажете на парфемот justin bieber ми треба за поклон фала ви :)

19. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.021
    Допаѓања:
    81.365
    ^ Оној Somebody чини 2520, 50 ml е шишенцето.

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.292
    Допаѓања:
    158.110
    Леле пред некој ден во ДМ што се деси....
    Нели опуштена атмосфера, си гледам по полиците и само одеднаш крици, вриштења, тепачки, за момент траорна атмосфера... Кревам глава, банда тинејџерки во хистерија се трескаа од земја пред рафтот со парфеми, лупајќи се од земја по парфемот. Откако и скокнаа на вработената да им го отклучи за да се ШПРИЦНАТ од тестерот, а она пустата ги натажи соопштувајќи им дека е празен тестерот...и така тажни си заминаа после гласното негодување зошто ете не можат да се прснат со долгоочекуваниот парфем на нивниот миленик.

Не знам јас што е со дечиштава, како човек против ќотек ко воспитна мерка, во случајов сум за ќотек и клечење на колена на зрна пченка у ќош!

На mims-89 и Ordinary им се допаѓа ова.