I mene ne mi se dopagjaat parfemite na MJ Sekogas vikam kaj znae amerikanec parfemi da napravi Mene definitivno Euphoria od CK i Madonna od Jean Paul Gautlier mi se favoriti Si gi koristam samo niv i si gi menuvam edniot pa drugot
Дали некој го има користено на бибер парфемот - The key? И колку е дали знаете, јас глупава, се прснав со тестерот во рима парфимеријата во бисер и не прашав колку е а многу ми се засвиѓа
My favorite инаку кај нас е околу 4000ден. само парфемот, но го има на freeshop, јас го купив од таму 65 евра, но со млеко за тело, гел за туширање и маскара и ми излезе џабе
Мене, подари ми го мене! Мене па Џејкобс ми ги погодува ептен парфемите и сигурно наназад имам пишувано за Lola и OH, Lola!. Ma да Daisy ми го има ептен утнато за мој вкус, ми мириса на детергент или евтин освежувач за простории. Dot мислам дека ми е омилен. Еден од ретките дизајнери на парфеми чии дела не можам да дефинирам дали се зимски или повеќе летни, барем така јас ги доживувам.
Just Cavalli Roberto Cavalli(2013) Уште еден предобар Кавали парфем.Како и сите така и овој единствен ,необичен,женствен кој не е веќе мириснат типичен женски парфем.Секогаш има нешто јуник во парфемите на Р.Кавали. MAIN ACCORDS: white floral citrus woody sweet balsamic
Го нарачав преку колешка на сестра ми, од Farmasi турскиот бренд за козметика. Мириса убаво, чисто и малку сладникаво, таман е за зимава. Чинеше околу 700 денари. За промена таман ми дојде, убав впечаток остава и не е прејак.
14.000,за парфем?Молам?? Овој мислам во Германија,кај што го имаше купено братучедка и на тетка ми, сигурно е поефтин .Овие забегале,дефинитивно.... Иначе сега мене што ми е омилен е Сity Rush,што врска немав како мириса,а мајка ми го нарачала од Авон.Преубаво мириса
Малку постар парфем. Не можам да опишам на што конкретно ме потсеќа мирисот, но дефинитивно е многу уникатен, посебен и не можам да го поврзам со некој друг парфем.
Тука не сум го сретнала никогаш, најверојатно можеш преку Интернет да си го купиш (Некаде цените ги гледав од $20-$40). Парфемот е од 1994, затоа реков постар. Eден од најпознатите на Cacharel. Како помала знам дека тетка ми го имаше, но и беше од Германија купен. Парфемот, многу едноставен по шишенцето. Ни букви ни ништо. Едноставна шармантно зелена боја, а мирисот беше карактеристичен. Не карактеристичен како многу интензивен, туку..не знам како да го опишам. Главни ноти, како што стои во неговиот опис на интернет: white floral sweet aquatic floral yellow floral balsamic