Јас сум приметила дека парфеми со помала милитраза траат повеќе, појаки се, па си споредувам со кока кола, во мали милитрази е погазирана и појака а во фласи не е до толку! мозеби некому ќе му е смесно ова но тоа е мојата забелеска! инаку го имам парфемов и некогас премногу ми се допадја а некогас не бас и заклучув дека парфемов доага до израз кога е поладно, посвезо, а на повисоки теператури не го ни чувствувам! сепак преубав е! јас го купив преку еден сајт 64е од 100мл а сега е на попуст 47е од 100мл! друга работа, оригинакните парфеми имаат од доле или од горе на целофанот на средината како печат, пред да отворите ке забелезите! тоа е од мене, јас девојки сум луда по парфеми!
Јас сум полуд од тебе за парфеми. Кажи ми го сајтот од кај што нарача. И дали се оригинални на тој сајт или копија?
Ама ја не зивеам во Македонија , сајтот е од друга дрзава, така да не пракаат по поста туку дома ги носат, а оригинални се 100проценти, ја имам по два парфеми исти, од кое еден од парфимерија и сега кога го открив сајтов поцнав од таму да нарачувам и исто паковање нема никаква разлика!!! и ако нарачувате било сто преку сајтови прво проверувајте ги сајтовите колку се точни, преку http://www.scamadviser.com/, отворете и копираниот друг сајт внесете го тука, ентер и ви излегува во процент колку е точен сајтот! овој сајт за парфеми е 100проценти точен и нелазен! http://www.parfumsuper.nl/la-perla/ ова е сајтот за парфеми и многу се поефтини одколку во парфимериите!среќна сум сто го открив
после love potion помирисав прекрасен парфем но од авонfar away ме интересира far away дали има повеќе вида(нијанси во боите ) илие само еден?? гледав слики, со портокалово,розево,бело парфемче... а на овој што го мириснав пишуваше z181113
Никогаш повеќе нема да купам од Еликсир .Исто и мене ми се случи,со Acqua di gio Armani,koј го користам со години и знам колку е траен со едно прскање,а вака се бањам во него и ништо,ми се плаче што дадов 4000 и нешто.Истата финта демек на 10посто попуст е,како не! Сестра ми купи Beyonce Heat,кој го плативме околу 2000 ден,а кој исто не траеше,истиот од Шатци го земав на акција за 960ден, и трае со едно прскање. Памет за другпат ,ми се иде да отидам во Еликсир и да им ги оставам парфемите,којзнае што им ставаат
Christina Aguilera-By night , еден од моите омилени парфеми,подолг период го користам и сеуштее не ми здосадил и што е најбитно да нагласам доста е траен ... А исто тука е и Black xs Paco Rabanne , исто преубав парфем кој доста долго трае ...
Преубав е! Со Премиер жур најдобри парфеми на Нина. Инаку го гледав во Космо пред некое време,а и во Шатци мислам дека го има побарај сигурно ке го најдеш негде не е повлечен од продажба.