мм .. и јас .. еднаш бев во диор и викам ај да видам некои парфемчиња и оваа продавачката ми го покажува и ми вика *дај раката* и јас и ја давам .. таа ме напрска со парфемот и после цело време си го мирискав како луда
Jas go sakam mn parfemot CEITRUS vo zeleno sisence stvarno e mngu osvezitelen i ima prekrasen miris a isto taka mi se dopagja i CITRUS vo rozevo sisence i mirisa na jabolka stvarno se mnogu ubavi
И јас го имам, преубав е и таман ми е сега кога подзалади времево. Инаку и CTHRU sparkling sapphire (зелениот) го споменавте, преубав е и тој.
Ај ваше мислење, пошто јас НИКАКО не можам да се одлучам. Сакам да купам Givenchy - Play... Е сега не знам дали виолетовиот, или розовиот (новиот). Ах и Change од Chanel ми ги мати политикиве... Што мислите вие?
..И вчера прашав во темата сакам да прашам , и тука, да побарам некој совет.. Сакам да си купам парфем на точење, некој јак, што подолго трае тоа подобро .. Фала, однапред
И јас имам. Многу траат, квалитетни, а не се воопшто скапи. Јас сакам парфеми со некоја благо-шеќерна-тужна нишка. Овие се баш такви. Ги има во аптеката на рекорд, одма до Краш. Околу 365-415 ден се.
http://3.bp.blogspot.com/_aPhsb4aftj4/T ... RBRAND.jpg Lady million. Ми го подари дечко ми за годишнина..ауу преубав е
Mене лично овој ми е многу јак и не ми се допага ама ако ми го поклонат па и за годишнина ке ми се допадне богами
Знам дека е летен и цветен, ама толку ми е аааааааааааааах! Прекрасен е, го купив на попуст во Космо, заедно со крем за тело, мф! Живи радости - Хипи Физ од Мошино