Јас го имам мириснато, ама тестерот изгледа им беше стар па многу лошо мирисаше и се гледаше дека се ептен стари парфемите. Тестерот беше умирисан ко на стоен парфем со години и жолта тешност имаше излезено кај пумпичката, а по амбалажата на парфемот и тон прашината на него се гледа дека се доста стари. Истата ситуација е низ сите парфимерии со парфемиве на Елизабет Арден, деларациите ко да им се прелепувани. Можеби на парфемот нема да му е ништо бидејќи е во кутија и не е ич отваран ама пак не се знае. Барем јас добив таков впечаток, а и по самата цена се гледа дека очајно сакаат да ги распродадат. Добар парфем од добар бренд никогаш нема да има таква цена. Сепак за 600 денари може и да се ризикува.
парфемов е преубав само незнам сошто толку ефтино го шиткаат веројатно е со поминат рок или нешто трето а од колку мл е ? од 30мл или? пошто јас на времето го земав за 3200 ...затоа прашувам ако е толку ефтин идам да го земам шо за тие пари само го проверувам рокот обавезно инаку многу убаво мириса барем според мене....
Да, од 30 мл е Ако се решиш да го земеш кажи ми во врска со рокот Имам доста чувствителна кожа па не ми се ризикува да ставам нешто со поминат рок
Можеби прашањето не е за тука,се извинувам но не знаев кај на друго место да го поставам. Black light,да не знаетем колку чини и кај можам да го најдам,не сум сретнала до сега Благодарам.
Овие моментално ги користам(сите се од авон) т.е овај LOVE го потрошив...Иначе SUMMER WHITE SUNRISE е преубав...
Слатко измешано со овошно, ама во нежна кул варијанта, па може и допир на пудреста нота, но не нападен. Не знам зошто, ама секогаш ми измамува насмевка, може од што ме потсеќа на детството
http://2.bp.blogspot.com/-zDNRu7iOVdQ/U ... review.jpg Nov i preubav)) nesto slicno na Into the blue, ako se sekavate, samo veke go nema vo prodazba
Парфемот е нешто што многу го сакам како додаток и го ставам пред секое излегување. Како посебен го имам Милионот од Пако Рабан а за секојдневен од Бијонсе. И јас ги имам користено и супер се а и не се многу скапи.