Леле Битеееер, си патам за овие ама нигде не сум ги начекала. Знаеш некоја страна кај што може да се нарачаат онлајн?
Не знам Мимс, кај мене ги има во сите парфимерии, сум видела на strawberrynet, ама таа мислам дека е само за Австралија, видете на амазон нет, други не ми текнува.
На strawberrynet ги има. Пишете Miniatures Coffret Или еве ви и линк за полесно http://eu.strawberrynet.com/product-search/?searchField=Miniatures%20Coffret&d=Miniatures Coffret
Јас се опседнав со нивните парфеми. Прв пат ќе купувам ама само пробувам кој ќе ми одговара најмногу. Баш ќе го видам и новиов каков е
Жал ми е Сосема познато чувство. Убаво викам јас, форумов теба да се избегнува, особено после 15-ти, ама пусто срце јуначко не дава
Dior - Addict, (zoltiot) Dior "Miss dior blooming bouquet" Calvin Klein- Euphoria See by Chloe- vcera slicajno go mirisnav, bese na nekoja promocija i nemozam da vi opisam kolku e ubav parfemov i traen uste mi mirisa na nego!!!
Го немам, само го мириснав на тестер во free shop. Барав нешто ново и различно, ама...Big NO од мене! А, носам и сакам и поднесувам ориентални, гурме, па дури и т.н алдехидни парфеми. Тестерчето долго мирисаше (по што претпоставувам дека е задоволително траен) и како ветрееше парфемот, стануваше поподнослив, дури и допадлив. Но, стартните ноти ме одвратија да посегнам по паричникот.
Јас го користев сантини прада кенди и многу убаво мириса, долго траеше, па сигурно и оригиналниов е долготраен и го има истиот мирис како сантинито. Но незнам, ако некој ги има мириснато и двата нека каже и дали му ја знаете на цената ?
Девојки, на Елизабет Арден парфемите со каква трајност се одликуваат? Конкретно ме интересира за 5th Avenue...
Ovoj go koristev i sum prezadovolna ,mnogu trajnost ima ,i omilen mi e go kupiv 1300 den na popust inaku e 2300
Девојки, ме интересира каде може да се најде во Скопје La vie est belle на Lancome и која му е цената?
Во космо во сити мол баш пред некој ден го гледав, а цената неможам да се сетам баш, за 50мл ако не се лажам беше 4000и нешто.
Девојки знае ли некој дали различно мирисаат овие... Јас го имам наливен од Givenchy(ангели и демони) па сакам оригинал да си го земам, па незнам дали се сите исти само бојата му е различна... ?