Течности се дозволени во рачниот багаж,само пакувањата не смеат да бидат поголеми од 100 мл и мораат да бидат спакувани во проѕирна пластична кеса што се затвара.Кога ке ти го контролираат рачниот багаж течностите мораш да ги извадиш и покажеш затоа што посебно ги контролираат. Секоја авио компанија има различна политика на тоа колку течности во рачен багаж дозволува најдобро прочитај на нивната веб страна.
Rosonerka jas go imam crveniot od jagoda mnogu slatko mirisa i e premnogu traen, za letno vreme e top a ovoj od sto e sigurno i ovoj e ubav.Inaku go imam mirisnato i beliot od ovaa kolekcija isto slatko mirisa
I koj najmnogu ti se dopadna bi sakala da si zemam uste eden od ovaa kolekcija bidejki toj od jagoda za zima nesakam da go koristam
Го обожавам Versace Crystal Noir - парфемов е совршенство според мене... Користам негова имитација и доста е добар, скоро ист како оригиналот а и трае, ама уште 1 месец максмум па ќе морам да го сменам за некој посвеж, полетен, не сакам луѓето околу мене во несвест да паѓаат
See by Chloe floral woody musky white floral fruit Нежен,женствен и многу пријатен. Совршен за било кое годишно време,дефинитивно е на мојата листа на желби.
Па сите вака се слатки , многу ми се допадна црешата , а и рафаелото (како чоколадото рафело ) не е лош
На поклон од мајками го добив О2 од Авон,мн.ми се допаѓа и мн.е траен навистина сум изненадена... Моментално него го користам само.
Па, дефинитивно не се од најефтините. Земи во предвид дека само едно сапунче со логото на TF е околу 30€. Попознатите парфеми: Grey Vetiver EDP 50ml: 80 € White Patchouli, Black Orchid, Velvet Orchid, Violet Blonde (сите 50 ml EDP) се околу 100€. Sahara Noir EDT 50ml: 190€ Линијата Private Blend почнува од 190 € за 50ml.