Мене најмногу ми се допаѓа Gucci и напистина трае и до 2 дена... Сите марами и шалеви во плакарот уште ми мирисаат
Лелее вчера кога се враќав од Грција и на фри шоп застанвме, и се прснав од chanel mademoiselle, лелее па поубаво, по женствено нешто досега немам мириснато, а и скапичок 106 е 100 мл , сега душава ме боли што немам да си го дозволам, како и да е ептен преубав!
Девојки, ме интересира дали сѐ уште го има во продажба ? Многу траеше, и не беше воопшто скап, сакав пак да си го набавам, ама се мислам дали го има низ парфимериите? @macka91 мислам дека некаде прочитав дека работиш во парфимерија (се извинувам доколку грешам), дали би можела да ми одговориш на прашањето?
Devojki znae li nekoja od vas kade go ima ovoj parfem na elizabeth taylor,go koristev pred 2god.mi bese od amerika a tuka go imam pobarano na nekolku mesta i nemozam da go najdam.Preubav e i mnoguuuuu traen
Кај нас го нема повеќе во ниту една парфимерија, не го носат со години. Јас последно го купив од Грција, од фришоп.
@sesilija провери во Космо, јас го видов скоро во тој кај Градски Ѕид и во Сити Мол, само не знам дали беше плавиот, не загледав до детали, ама сигурна сум дека го имаше.
Девојки, ви благодарам на одговорите. Го немав видено долго време никаде, па затоа се прашував дали го има уште во продажба, и јас како Мишела мислев дека веќе го нема кај нас, ама ете Џована ме разубеди. Ќе го побарам кога ќе ги потрошам овие што моментално ги користам (барем таков ми е планот).
Баш сакав да ја прашам @Giovanna пред колку време била во Космо? Јас прашував пред околу месец дена во Космо во Сити Мол, па девојката ми кажа дека не го носат откако прекинаа да продаваат козметика на Gosh. Не ми беше воопшто итно и не ни побарав информација за другите продажни места на Космо, за на крај да го земам од Грција.
@sesilija @Mishela вчера бев во Сити Мол, а пред некој ден во тој кај градски ѕид. Милион посто сум сигурна дека го видов Gosh in the box, а кој точно не памтам стварно. Кај градски ѕид имаше два вида, едниот беше машкиот ако не се лажам. @UnordinaryOne не видов цена, ама колку што знам не е скап, под 1000 денари е. Можно е некаде околу 700 денари да е. Нека ме поправат девојките што го користеле.
Сепак, одлична вест, @Giovanna, баш се радувам. Следен пат ќе си го купам од тука ... ако не им текне да направат некоја ескалација во меѓувреме. Инаку @vitamina, мислам дека го нема веќе Freya низ каталозите, одамна го повлекоа колку што се сеќавам.