На лубеница , јас го користам .... најубаво мириса , но ако се нанесе во големи количини може и да ти се слоши
Кој се согласува дека Black xs мириса слично со тоа јаболкото на нина =) исто тој ричи ричи не ми се свига баш, го мириснав пред некој ден.. а тој гилти од гучи е убав али некако обичен.. и дали на некој му се свига play од живенши?? позз
Dolce & Gabanna Blue Sky уфф мирисотт е ногу добар.. исто така на USHER го имам користено и тие е врв поззки
Леле и јас ги сакам Бон-Бонс миривчињата и си ги користам за (-од овде-до онде-) поточно кога не одам никаде посебно Највеќе ми се допаѓа тоа што се `невини` и дооолго траат! Ја имав дома цела колекција, ама одкога сите ги тестирав останав на тој од ванила...
Little Black Dress Од Авон. Се пронајдов во парфемот , не го менувам за ништо ! Ефтин е , а трае Баш како за зима / есен .
мхх..преубаф е и сите бон бонс се преубавии имаше и еден портокалов ама незнам као се викаше. и B.U се убави исто, а посебно оној Rockmantic
Вчера ми го донесоа од Авон Outspoken by Fergi леле каков мирис прекрасен верувајте,ако имате можност да го купите не го пропуштајте нема да жалите!
самсара ама само за во зима одлицен парфем и гивенЧи мариаге мириса на цимет ама јак за они кои сакаат јаки парфеми и дефенитивно санел сансе долготраен нне е тоалетна вода