Женски, може предлог парфем за подарок за една млада, амбициозна жена, весела во духот (каков опис дадов :/ ) за овој период? Не тежок. Со цена до 2,500 максимално 3000 денари?
@Sky-butterfly Спојлер: Предлози Gucci Rush J'adore Dior Givenchy Very Irresistible YSL Elle Coco Mademoiselle Chanel Еве јас што би избрала, иако не сум сигурна колку им се цените во парфимериите тука во МК.
@Sky-butterfly, јас за овој период би ти предложила да го подариш парфемот на Наоми Кемпбел (со кафеаво капаче) - класика е, а и не познавам девојка/жена на која не и се допаѓа. Цената за 50мл е околу 2200 мкд, што е сосема пристојно.
Сега и на попуст се од Наоми Кемпбел во Еликсир најмалото е 600 ден, 30мл 895 и од 50мл мислам дека бесе околу 1300-1400 не ми текнува на цената точно. @Sky-butterfly
Оригинали се? Одамна кружеа гласини дека парфемите во Еликсир не се оригинал - не знам од каде и зошто.
Devojki dali znaete vo prostoriite na butikot Mango kakov sprej koristat mnogu ubavo mi mirisa i dali ima parfem so tie noti ?
na cena skap...malo pakuvanje e poeftino..miris prekrasen.ovoj parfem poveke odgovara za zima....traen e
Јас тие ви ги препорачувам на вас. Иначе сум машко и повеќе ги разбирам женските парфеми отколку машките. Овие три ги издвојувам како најдобри, гледано од машка перспектива.