Парфем кој ми остави многу убав впечаток е Spring Paradise. Но сега не можам никаде да го најдам. Доколку некој знае каде го има би сакала да ми каже. А моментално го користам Rare Pearls од AVON и парфемот е предобар(барем за мене),
@anakonda88 Jas sum od kocani i go zadov od podobro snabdena parfimerija,bi trealo po site dobro snabdeni parfimerii da go ima.Go koristev pred 2 god.i ne se sekavam na tocnata cena,no mislam deka bese za 100ml.okolu 5000
@Mishela, малку каснам со одговорот, ама better late than never. Би ти го препорачала Coco Mademoiselle - Chanel, верувам дека и претходно ти го препорачале, но еве и јас потврдувам за него. Има прекрасен пудрест мирис, нежно цветен. Исто така, би ти го препорачала и Flowerbomb - Victor & Rolf, овој парфем сеуште ми тлее во ноздрите. Совршен спој на слатко - свежи мириси, а сепак не е тежок. Прочитав дека @Summerlover ти го предложила Anais Anais - Cacharel, но овој е премногу тежок за мој вкус, и мислам дека не спаѓа во категоријата на мириси што ти ги опиша. Погоден е за овој период, интензивен, но сепак it's not my cup of tea. Мој фаворит во последниов период е Touch of Love - Koton.
@Jordanovska-K Да, сепак, таа треба да си ги мириса сите за да види кој како и одговара, бидејќи нели што е за мене средна тежина мирис, може за неа е пренежен или пак претежок
-Little black dress (vo avon go ima) -Contradiction na CK (vo cosmo) -Guess violetoviot (vo dm bi trebalo da g ima) -Parlez moi D'amour (neznam kade i jas go baram mi se potrosi) -J' Adore (go ima vo cosmo) Ова е мојата златна 5
black dress од авон го купив пред неколку месеци и мн се разочарав бидејки не беше истиот од пред неколку години , порано беше мн долготраен , впечатлив а сега никаков! мн ме разочара
Не знам на што се должи моето комплетно менување на вкусот за парфем, ама од кога почнав да носам потешки парфеми ко да се најдов себе. Нема сила што ќе ме натера да купам парфем со лесни ноти. Дури и за преку ден користам претежно тешки парфеми, но внимателно дозирани. Зимава ми ја одбележа Tobacco Vanille, парфем од приватната колекција на Том Форд. Чиста зависност.
Porano so godini go koristev ovoj parfem, majka mi mi go poracuvase preku koleska, bese zacleneta nekade, no toa zavrsi i poveke nikogas ne go najdov Sega go koristam isklucivo ovoj Ednostavno ne sakam da menuvam
Во Сефора е околу 100 долари за 75мл, го купував баш за поклон за Нова Година. Кај нас не знам колку е точно ама не би требало да има драстична разлика @Youknow
http://pbs.twimg.com/media/BNRzzkiCEAAnsV6.jpg:large Vivamore Прекрасен е , јас го имам само виолетовиов и прекрасано мириса.