Девојки, добив за подарок парфем SI 100 ml меѓутоа не ми се допаѓа.Парфемот е отворен и еднаш употребен. Ако некоја е заинтересирана го продавам за 4000 денари. Повеќе информации во пп. Поздрав
Дали некоја го сретнала парфемов кај нас? Би го зела и само ради паковањево. Колку е само најубав !!!
D&G light blue.. последно купен парфем, топло го препорачувам на обожавателите на пресвежа цитрусена нота и долготрајност.
Од неодамна го користам See by chloe. Неможам да ви опишам колку е прекрасен. Ептен е за периодов пролет-лето.
Како сте задоволни од трајноста на оригиналните парфеми земени од тука? Дали има разлика од парфимерија до парфимерија или не? Кои парфеми сте ги земале и како сте били задоволни од квалитетот, т.е трајноста? Тенк ју вери мач
Не е од скапите 25 евра е солиден за мојот стандар. Инаку сигурно дека би сакала да имам Коко Шаел или Шанел бр5, ама колку ти е чергата толку ги пружаш нозете.
Девојки бидејќи сеуште го имам парфемот SI Armani 100 ml ( ОРИГИНАЛ ) ако има некој заинтересиран ќе му го продадам за 3000 денари.
како мириса можеш да ми кажеш? ако имаа некоја девојка да ми кажее исто како мирисаа? дали е тежок или лесен? летен или зимски?