@Veki4kaa На мене ми е слатко-нежен. Мислам дека имаше нешто ноти на ванила, а може и јасмин. Не е seductive, туку така класичен
@Summerlover дали може да го користам сега летово? да не е повеќе за во есен, зима , поклон ми ама уште не ми е даден поклонот и затоа ме интересира.
@Veki4kaa Јас лично би го носела во зимното време поради таа некоја топлина што ја дава. Но тоа е според мене. Инаку, што има врска, подарок е подарок и зависи како ќе се допадне на личноста и како ќе и легне на кожата. Никаде не пишува дека мора само одредена сезона да го носи
@Veki4kaa Parfemot e prekarasen no za vo esen-zima ne e za leto zosto ima poteski noti .Inace se oseka mnogu i trae barem na mene..Se zavisi od kozata
Го добив на подарок и се воодушевив! Дефинитивно ќе биде еден од моите омилени! Цветни ноти, кои некако секогаш ги избегнував, ама погрешив со овој. Толку свеж, нежен, женствен, па на моменти малку сладок ама таман колку што треба, а многу постојан! Со едно пробно прскање мирисав цел ден и самата се чувствував колку се околу мене мириса. Мојата препорака. За пролет - лето ми е совршен, преку ден, ама бидејќи ми е женствен баш, би го носила и навечер.
Parfemite na zara kakvi se,ustvari probav nekolku testeri ubavo mi mirisaat,za trajnosta me interesira?
Sakam ubavi parfemi,sum koristela od razlicni marki ,no vo momentov mnogo prijatno mi mirisa INCANDESSENCE od AVON.
Обожавам парфеми и имам премногу. Постојано си купувам нови Инаку омилен парфем ми е Diesel Love Rose.
I konecnooo ovoj parfemm vo moite raceeee Se sekjavate koga se dvoumev pomegju ovoj I femme? E pa sega I dvata gi imam Uhhh, konecnooo So nego ke spijam Ljubovvv
Знаев дека еден од предлозите тогаш ќе ти се допадне. Ист вкус. Со здравје да си ја трошиш прекраснотијава
Go imav pred nekoe vreme,sladok e i nezen barem za mene -odlicen izbor na parfem. Sega od koleska dobiv na poklon parfem Chalon,isto mnogu e dobar,no od Germanija,pa neznam kade mozam da go najdam kaj nas.Fantazija e,uzivam vo ubavi parfemi.
Што ќе кажете за парфемите Зара тие што се продаваат во Зара во City Mall? Какви се дали се трајни и добри, посебно ме интересира за трајноста ?
Зависи кои, тоалетните води не им вредат за таа цена, многу малку траат и баш штета, зашто мирисите се прекрасни. Ги имам користено Zara White, Black и Rose, го имав истото искуство со сите.
Јас го пробав денес и ептен се разочарав. Скроз ми е неприметлив и без карактер, очекував мнооогу повеќе.. По еден саат пробав пак да го мирснам на раката што се напрскав, воопшто не се осеќаше. Инаку амбалажата му е екстра, ама не е тоа доволна причина да го купам