@blueberry93 знаејќи ти го вкусот,може да ти се допадне на прво мирисање,има некоја интересна нота.Ама отпосле ја губи јачината и е баш неприметлив.Потврдувам за трајноста.Воопшто не е траен.
се согласувам со @Sunshine3 парфем без никаков карактер нешто веќе мириснато , искрено очекував повеке кога ја видов амбалажата , си помислив ова мора да е нешто бомбастично специфично моќно но жал ништо од тоа .
Jas gi koristam klasicnite parfemi, kako sto se Jasmine Noir-Bvlgari, Alchimie-Rochas, Venezia-Laura Biaggoti, pojaki parfemi se, ama se unikatni, a ne slicni eden na drug,nevpecatlivi,kako sto se posledno vreme site parfemi sto iskacaat. Momentalno go koristam La vie est belle-Lancom i e najjprekrasen,odamna nemav mirisnato i koristeno parfem sto e tolku poseben,osven navedenite (po moj vkus).Ovoj parfem ednostavno ostava trag.Nema da zgresite dokolku go zemete.
Мене ме интересира дали некоја нарачала парфем од сајтот на фб - AQUA парфеми? Наводно, продаваат тестери на оригинални парфеми, а цените гледам дека се богами, речиси ко на фришоп понекогаш.
Децо, ај нешто збор два за сајтов. Парфемите не верувам дека се оргинал мислам цената е премногу ниска... https://www.facebook.com/bellina.mk/
во драчево во еден маркет жито се вика, има парфеми на точење од 20 до 60 денари, од различни брендови се толку убаво мирисаат и траат цел ден не ми се верува, тие од космо парфемите можат вода да им носат
Дефинитивно Le secret elixir. Го користев пред две години и пак би му се вратила. Во моментот го користам овој.
La vie est belle e eden od najubavite!!! Imame slicen vkus.. Sledno bi ti preporacala da zemish Olympia... Nema da zgreshish
Парфемите се блиску до орихиналот ама сатварно се добри јас веќе втор пат порачувам стварбо се супер и траат еве јас го имам Anathea преубав мирис потсеќа на Olimpea
фала ти за одговорот, гледам дека ги прават блиску до оргаиналите ама ете се сомневав во квалитетот и трајноста. Обавезно ке си порачам.
Zdravo, gledam deka vekje si naracala od belina, jas sakav da go naracam c'est la vie (lancome la vie est belle), pa mislev da ne go imas toj naracano? Mi se pojavi reklama na facebook, gledam deka imaat interesna ponuda...