Во моментов ги имам овие парфеми и мојот омилен Инаку, секогаш би купила парфем на Келвин Клајн... ми се чини дека кај него нема промашување. А мразам тешки парфеми, како и оние кои знаат да ми предизвикаат главоболка - таков е Gucci Rush - а бе на километри го намирисувам
Знае некој некое парфемче овошно, по можност да мириса на јаготка и така да биде малку " juicy " ако не јаготка може и лубеница, праска или портокал.ама да не е скап нешто многу
Новиот на ферги во авон што го рекламираат на страната има примерок како мириса ми се допаѓа па се мислам дали да си го купам.. А моментално ми се дотрошува light blue od D&G ама тој ми е некако ептен летен сега сакам зимски
Како што ти кажа карина, само кажи парфем на точење од јагода. Јас немам користено, но знам дека е многу убав
Овој ? Јас мислам дека е летен парфем и најчесто може да се најде како тоалетна вода, а цената му е околу 2700 за 50 мл.
Адидас парфемии мм ги обожавам, сепак си имам некоја посебна причина за тоа. убави се класичните B.U, C-Thru, Imagine шо знам некој се стварно одвратни, на пример Ruby дезодорансот мириса така-така али парфемот ? мене од Imagine најубав ми е еден со зелено и жолто emerald мислам се викаше, мм преубаво интересно и енергично мириса, само многу тешко се стиска да си стаиш и да не ги заборавам Bon Bons, преубави парфемчиња и дезодоранси, а посебно ми се свиѓаат дезодорансот од цреша и парфемчето од милкшејк а исто е убаво и она жолто-портокалово со смајли беше мислам овие ми се по тин а добри се и Rexona, Nivea, Fa а посебно Rexona i Nivea.
Навистина е преубав, јас го имам користено, ама го подзаборавив, сега ме потсетивте и ке си купам во најбрз можен рок
девојки а дали сте го сретнале парфемот од LAURA BIAGOTTI-ROMA?Го користев многу одамна ама ми го донесоа од Германија ,сега го видов во Космос и беше околу 2ооои нешто ама во дилема сум дали да го купам зашто разбрав дека таму не биле оригинал парфемите а колку е точно незнам...?
Paco Rabanne black xs многу добар парфем, неколку години го користам и не можам да го сменам, го обожавам, а и машките black xs и 1million стварно опиваат