Versace bright crystal е летен парфем, мене воопшто не ми се допаѓа многу е слаб и не е баш траен. Versace Crystal Noir е предобар парфем малце е поскап од останатите и е траен и интензивен. Versace Eros сите ме прашуваат кога ќе си ставам од тој, го имам 100 мл. не е лош ама ми е здосаден веќе. La vie est belle стварно има некоја посебна нота, нежна и јака истовремено за трајност не би рекла баш. Roberto Cavalli не сум баш некој фан повеќето се летни. Gucci Guilty за таа цена и не е нешто. Јас сакам во глобала благи и тешки парфеми како Ange ou Demon Givenchy црниот. Премногу траен. Последен што го имам купено е Tom Ford Black Orhid, 30 ml e околу 100 евра. Вреди за цената баш е зимен парфем. За сите што сакаат тешки и јаки и благи парфеми ги препорачувам последните два.
Parfem 50ml i dezodorans 457 denari vo tinex.jas se dvoumev dali da zemam neznam dali ubavo mirisa.pirano go koristev bu trendi ama nekako mn go izmenja.pisi ako znaes dali ubavo mirisa.
Се надевам дека нема да ти смета и друго мислење , јас го имам користено дезедорансот и мене преубаво ми мириса, еден од најубавите ми е, и мирисот е баш како за овој период а плус и траен е.
Gledam i jas nonstop od stranicava objavuvaat slicno kako orginali i dolgotrajni se....ama ne sum poracala...
Некој убав и траен парфем сега за пролет? Моментално го користам Versace Bright Crystal, убав е и траен но ми здосади. Пред него користев Lady Million и ми е еден од омилените, па би сакала пак нешто слично, или пак него да си го земам.
@SofiMar_ Софи, слични на Лејди Милион ми се Cash од La Rive и на Зара, Woman Gold, ама сега не знам дали би можела тука некаде да ги најдеш За пролет не се лоши: Light blue на Долче и Габана, J'adore Dior, Elie Saab, Just Cavalli Her во моментот што ми текнува , од постарите Red Jeans на Версаче и Eden на Кашарел.
Кој е во можност, да си го купи парфемов под итно. На фри шоп е поевтин. Јас го земав од Србија 50 мл 80 евра или 85 така нешто. Потраен не сум имала ( дури ни мојот омилен Мадмоазел). Вчера се зезнав се прснав 3,4 пати абе мириса се живо и диво , соби, алишта изнесов да луфтирам.... Отсега, прскање еднаш. А инаку сепак омилен и прва љубов ми останува Мадмоазел -Шанел. btw од Херера сите парфеми се солидни и трајни али овој е врвот. Само пекувањето ми е малки се*ачко
Овој Cash сум го имала пред 5-6 години, баш ист е ко Lady Million. Е сега ме потсети на еден друг од La Rive, Love Dance мислам се викаше мнооогу ми беше убав за пролет/лето. Ај ќе си подразмислам. Фала ти !