Девојки, дајте ми некој предлог за парфем до кај 500-600 ден. со мирис на нешто свежо,чисто... Не знам каков да си земам.
Парфем за таа цена не знам дали има, но би ти препорачала на C-thru да ги пробаш мирисите, мене ми се многу свежи. А колку парфеми имате?
Дали знаете во новата парфимерија Анабела дали парфемите се оргинал? Стално се двоумам кога се работи за тоа...
Го знам овој, го користев еден подолг период и некако сум презаситена од него.Фала ти во секој случај .
Види го Donna на La Rive. Копија е на DG Light Blue, меѓутоа трајноста му е мноогу слаба. Друг предлог е 310 Santini, тој е копија на Bvlgari Amethyst и многу е нежен, а трајноста му е одлична за таа цена (25ml = 200мкд). Имаат штанд во Веро Џамбо кај ескалаторите.
@Rafafa јас го користам првиот (Boss - The Scent) и многу сум задоволна, ептен ми лежи и трае многу. Не чувствувам ноти на мошус, овошно-цветен мирис има.
@Mishela која цена е? Периодов и јас барам некој цветен парфем,може и нешто слично на оној од Авон Viva La vita мислам дека се викаше. Убаво мириса,ама некако не трае баш
и двата парфеми се многу добри имаат иста редовна цена 1550 денари така да со трајноста тука се некаде (зависи и од кожата), но мене луксот ми е поубв, го користев и кога ќе се поздравував сите ми даваа комплименти колку убав парфем имаш, а од колекцијата Today Tomorow Always ми се свиѓа Today Во овој каталог луксот е 690 денари и одлицна цена. позз
Zdravo devojki. Dali nekoja od vas moze da mi preporaca originalen parfem (tester)sto prodavaat lugjevo po fb stranive a znaete deka se sigurno original? - Ili nekoja sto znae nekoj covek sto navistina prodava originalni i dolgotrajni parfemi tuka niz Skopjevo? Gi prodavaat mnogu poevtino parfemive za razlika od cenata sto im e vo parfimeriive. Jas iskreno mnogu pati sum poracuvala od razni lugje taka, no, ne sekogas izlegle deka se kvalitetni i dolgotrajni tie parfemi. Nekogas da, nekogas ne...se na srekja. a i kraj kraeva- kolku pari tolku muzika. Zatoa ve prasuvam vas ako znaete nesto od vase licno iskustvo ili ste slusnale mozebi od nekoj vas blizok info okolu toa? Da mi preporacate nekoj/a? Strastven ljubitel sum na parfemi, toa e cudo...i number 1 parfem- Armani Code, a potoa i D&G Light Blue. Fala vi mnogu devojki.
Ниедни парфеми што ги продаваат како тестери по 1500 ден од прилика НЕ СЕ ОРГИНАЛ. Подобро купи си ја копијата по цена од 200-300 денари на пазар, исти се.
Miss Dior парфемот која цена е дали знае некој? @Mishela @macka91 ве тагнувам зошто ми треба брза информација,а од вас сметам дека можам да добијам одговор
Hugo Boss the scent ili Givenchy Dahlia Divin ? Ovoj Dahlia Divin potezok mi stoe nekako ili jas greska sum ?
@Mishela ескада е мн. намален во еликсир, на 50 посто. Да не го купи? Со еликсир имам лошо искуство и се мислам. Ако купам со таа цена 2,3 би зела, ама дали е оригинал