преубаав е, баш вчера го мириснав и си стаив уште ми седи само што ми е малце јак а ја не сакам јаки. сега се спремам за купување и се двоумам меѓу black xs, hidden fantasy од britney и black star од avril мада може и други да дојдат во предвид само да се до 2000, не ми се фрла по 6000 за еден парфем hidden fantasy е преубав, вчера коа си стаив се заљубив, што знам некако ми мириса на праска и портокал, нежно
Навивам да си го купиш black xs исто и ја како тебе прв пат кога го пробав мислев дека е многу јак и дури и се наљутив (на поклон го добив) како така не знаат дека не сакам такви тешки парфеми, а всушност воопшто не е тежок, правите ноти т.е. средните се чуствуваат тек по извесно време и трае и трае. Mој совет, немој погрешно да ме сватиш, праска и портокал се за пролет/лето. Што и да избереш знам дека ке уживаш, а и тој покрај тебе позз
Да и јас баш сеа приметив, сеа го мириснав не е толку остар и јак, треба да се развие малку па да се осети вистинскиот мирис и прекрасен е и баш долго трае. инаку во право си, нема зашто лошо да те сватам, знам дека се за пролет/лето ама ете јас сум се заљубила во такви овошни парфеми и не гледам зима лето ама сепак, сега е соодветно да се носат потешки парфеми за есен/зима, така да 90 посто сум за black xs, a и ефтин е мислам, вчера кога видов една долгнавеста кутиичка од тој парфем 1340 беше
Е стварно не знам која цена е, зашто има од 30, 50 и 80мл, ја го имам тој од 80мл и е 3 400, иначе во cosmotinex мислам дека се најевтини, а и имаат некои денови одредени попусти и тој што ти е најубав тој купи си го
па сигурно тој од 1340 бил од 30мл видов у таа парфимеријата у рамстор, а иначе ќе видам и у космо фала
Organza od Zivanzi во моментот сум со него инаку си го чувам за излегување.Ова утро. си ставив ке одам кај претпоставениот на разговор па да залиснам.Го имам и blugari многу е убав.Сакам тешки и остри парфеми.Со години го користев FRANK на километри се осекаше.
Никогаш не сум ги пробала овие парфемчиња, а доста ги фалат.Ги има ли низ поголемите маркети и колку чинат И да ве прашам кој најубаво мириса, и јас сакам да си земам едно
Ги има, во Тинекс,Веро,Рептил... Не се скапи, не знам како се по другите маркети, јас од Рептил го земав 168денари 50мл. Мене ванилата ми е најубава, ама мирисни си ги сама, секој со својот вкус.
^ Верувај дека се доста трајни, иако се детски. Сепак, за Малиција се работи. Не е каква-годе марка Купи си, нема да погрешиш. Не се нападни, а се впечатливи