Овој конкретно е 1200 денари за 100 мл, ама тоалетна вода е. Другите се движат од 600 денари, па до 2500 денари. Можеш да ги разгледаш цените и на нивната веб страна www.yves-rocher.mk
Никогаш ништо не сум купила од тука, не знам зошто... па не знаев ни како се со цени, ни дека имаат веб страна. Фала ти, ќе погледнам
Главно си користам од Авон Eve жолтиот,Litlle Black Dress i Fame, такви познати марки нејќам бидејќи тука пола и повеќе се фалсификати копии.
Sultane го имам користено во средна школа, го имам купено неколку пати, ама цена не знам, некои 600, 700 ден.ако добро памтам, беше одамна. Многу ми беше убав, егзотичен, женствен, си го користев за вечерно излегување.
Мислам дека го има во Анабела или во Космо, во Ситимол, цената му беше околу 1000-1300 ден., не се сеќавам точно.
Terracotta од Guerlain. Го коментирав неколку страни поназад, има ама баш се што бараш. Мислам дека премногу би ти се допаднал, мене ми е прекраснотија од парфем, најдобра спојка на јасмин и кокос што ја имам сретнато. Го имам и Ив Роше, му е сличен по мирис, ама далеку од е од траен (тоалетна вода е, значи брзо се троши и треба често да се допрскуваш) и далеку се по комплексност на ноти. Плус може да ти се допадне овој, Dolce Garden од D&G. Мене ми е најнова љубов, се спремам да го купам, само чекам момент. Прекрасен ми е. Нотите му се ванила, кокос, бадеми, магнолија и портокал. Ако сакаш благи парфеми, ќе немаш утка. И многу е траен.
Провери Kосмо, тие имаат најмногу понуда на Guerlain кај нас мислам. И на duty free се начекува најчесто, ако те носи натака патот.
Devojki naracuvala nekoja od parfemive??? https://m.facebook.com/parfemitesterisense/ https://m.facebook.com/lorismacedonia/albums/1994563660783224/
Здраво девојки донесен ми е парфем подарок од другарка (без амбалажа ради тоа што е онлајн купен)... Не се мој тип нотите на парфемот, па бидејки не сакаат да го заменат а така ми седи дома...доколку некој е заинтересиран го продавам за 1300 ден. А купен е 1800. Парфемот е Carolina Herrera-црвениот.
Денес до 18.00 часот во Хотел Солун во центар на СК има распродажба на парфеми и декоратива со 70% попуст. Има многу познати брендови по многу намалени цени.
Мислења за Dior Hypnotic Poison? Дали ви е секси парфемов? Во потрага сум по секси парфем па сакам мислења. И цена ако може?
Би ти ги препорачала парфемите од Зара. Најскапиот е околу 900 ден со голема милилитража. Сега за преку ден почнав да го користам Bright fruits. Има баш летен свеж мирис. Си купив од 30 мл и мини верзија од истиот од 10 мл за во ташна (290 ден).